Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για το Σάββατο (6/4/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για το Σάββατο (6/4/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για το Σάββατο (6/4/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια.

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 22. ΟΙ Δρόμοι ( Ντάμα Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

  • Ερωτικές προσεγγίσεις
  • Επιστροφές
  • Οικονομικές αλλαγές

Ταρώ Λενορμάν: Χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η σκέψη που τριγυρίζει μέσα στο μυαλό σας, αυτό το διάστημα είναι μόνο γύρω από τον πρώην σας, που έχετε μάθει ότι έχει χωρίσει και σας ψάχνει.

Ταύρος

Ένα σημαντικό δώρο θέλει να σας κάνει το ταίρι σας, που ξέρει ότι σε κάποια πράματα σας έχει σίγουρα αδικήσει. Τώρα μπορείτε να βρείτε και τις ισορροπίες σας.

Δίδυμοι

Δεν συμβαίνει κάτι διαφορετικό μέσα στην ζωή σας, και ειδικά την ερωτική και αυτό έχει αρχίσει και σας κάνει να βαριέστε. Μάλλον σε κάτι ευθύνεται και ο σύντροφος σας.

Φωτογραφία: Pexels


Καρκίνος

Κάποιες φορές περνάτε μόνοι σας πολύ καλά…και αυτό σας δείχνει πιο ερωτικούς σε κάποια άτομα που έχουν ήδη γοητευτεί από την τόσο έντονη σας προσωπικότητα.

Λέων

Δεν έχετε ακόμη σκέψεις ή προτάσεις, για το που θα μπορούσε αυτή η ερωτική σχέση που σθεναρά υποστηρίζετε, να φτάσει. Μάλλον κάτι σας ενοχλεί σιωπηλά!

Παρθένος

Διασφαλίστε την σχέση σας, με το να μιλάτε πολύ λιγότερο σε άτομα που είναι άγνωστοι προς εσάς. Οι μέρες είναι πονηρές και πρέπει να είστε έτοιμοι για κάθε περίπτωση.

Ζυγός

Μπορεί να γοητεύεστε πάρα πολύ από τον χαρακτήρα του συντρόφου σας, αλλά είναι μόνο κάτι που συμβαίνει προσωρινά καθώς, έχει τα δικά του προβλήματα.

χαρτομαντεια Σκορπιός

Υπάρχουν γύρω σας πολλά και σημαντικά πρόσωπα, που έχουν δείξει ότι σας αγαπούν και σας θαυμάζουν! Κάποιο μέσα σε αυτές τις ημέρες, θα κάνει την επόμενη κίνηση του.

Τοξότης

Κάντε και εσείς την προσπάθεια σας, για να φύγετε από τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Τώρα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε μια νέα γνωριμία.

Φωτογραφία shahbaz Akram από το Pexels


Αιγόκερως

Οι αποκαλύψεις του συντρόφου σας για κάποια θέματα που τον έχετε ρωτήσει, θα σας ανακουφίσουν. Τώρα χρειάζεται και να δείξετε ότι μπορείτε να είστε μαζί και καλά.

Υδροχόος

Κάποιες εντάσεις, έχουν συμβεί μέσα σε αυτόν τον μήνα, και ακόμη δεν μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Ότι και να σας φταίει άμεσα θα πρέπει να το συζητήσετε.

Ιχθείς

Είναι μέρες τώρα που σκέφτεστε τι να κάνετε με τον πρώην σας, που σας έχει ζητήσει πολλές φορές να είστε μαζί. Ίσως μια συνάντηση από κοντά να βοηθούσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments