Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (6/4/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (6/4/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (6/4/19)

Ζώδια Κριός

Επικεντρωθείτε στο παρόν. Αυτό το άτομο σας έχει πάρει τα μυαλά και σκέφτεστε ήδη τους γαμήλιους όρκους σας αλλά καλό θα ήταν να το ξεπεράσετε. Δώστε προσοχή στον χαρακτήρα τους. Σας διακόπτουν όταν μιλάτε; Αργούν στα ραντεβού σας; Σας σέβονται; Όλες οι απαντήσεις είναι μπροστά σας.

Ζώδια Ταύρος

Μην παραβλέπετε τις σωματικές σας ανάγκες. Έχετε ανάγκη από λίγη στενή επαφή. Πάρτε στα χέρια σας την ατζέντα σας και κάντε μερικά τηλεφωνήματα. Ό,τι κάνετε στην κρεβατοκάμαρα σας είναι δική σας υπόθεση και ακόμη και αν δεν το πάτε μέχρι τέλους η σωματική επαφή θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Βλέπετε τη βέρα στο δάχτυλό τους αλλά και πάλι δεν μπορείτε να κρατηθείτε μακριά. Ξυπνήστε! Έχετε φτάσει στο όριο – θα κάνει κακό στο κάρμα σας. Μην επιδιώκετε σχέση με κάποιον/α μη διαθέσιμο/η ακόμη και αν δεν φέρονται έτσι. Έχετε ερωτευτεί το λάθος άτομο. Αντ’ αυτού κάντε κάτι αλτρουιστικό. Γραφτείτε εθελοντές και συμμετέχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για να σας βοηθήσει να ξεχαστείτε.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα απλά δεν έχετε το χρόνο ή τη διάθεση για πολλές κουβέντες. Αλλά το πάθος υπάρχει και πρέπει να τους δώσετε καλή εντύπωση. Εύκολο. Κάντε τους ένα κομπλιμέντο. Και όχι οποιοδήποτε κομπλιμέντο – ένα χαριτωμένο. Να είστε ειλικρινείς και πρωτότυποι. Δεν χωράνε κοροϊδίες.

Ζώδια Λέων

Σήμερα το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα με τη μορφή κάποιου/κάποιας πρώην σας. Είτε έχετε μείνει φίλοι μετά το χωρισμό σας είτε προσπαθούν να ξανακερδίσουν την εύνοια σας, διερευνήστε τα κίνητρά τους. Θέλετε να διορθώσετε αυτό που δεν μπορούσε να διορθωθεί τότε; Φοβάστε να μείνετε μόνοι; Θέλετε απλά να κάνετε σεξ; Το πιθανότερο είναι ότι η στιγμιαία απόλαυση δεν αξίζει το συναισθηματικό ρίσκο.

Ζώδια Παρθένος

Η χημεία δεν έρχεται πάντα αμέσως. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πάθος μεταξύ σας. Είναι στο χέρι σας να μετατρέψετε μια βαρετή συνάντηση σε μια απολαυστική εμπειρία. Βασιστείτε στη φαντασία σας. Φανταστείτε ότι φιλιέστε και αγκαλιάζεστε με αυτό το άτομο κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας. Ακούγεται κάπως σαχλό αλλά θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο απελευθερωμένοι. Διασκεδάστε!

Ζώδια Ζυγός

Αυτή η κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και κάποιο άλλο πρόσωπο δεν προχωράει. Βγήκατε μερικά ραντεβού αλλά απλά δεν λειτουργεί η σχέση μεταξύ σας. Τελειώστε το με ένα e-mail. Δε χρειάζεται να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Μη χρησιμοποιήσετε πολλές λέξεις. Ένα απλό «δεν ταιριάζουμε» είναι ό,τι πρέπει.

Ζώδια Σκορπιός

Ξεχάστε την πραγματικότητα – ούτως ή άλλως είναι αρκετά καταθλιπτική. Στην κρεβατοκάμαρα γίνεται όλο το παιχνίδι. Η σεξουαλική ένταση είναι προφανής, οπότε μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά δείτε τα ρούχα σας πεταμένα στο πάτωμα. Απλά φροντίστε για την ασφάλειά σας και χρησιμοποιήστε αντισύλληψη.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς στην εξαπάτηση οπότε προσέξτε αυτούς που σας λένε ψέματα. Καθώς ρίχνετε μια ματιά σε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους εξετάστε τα βασικά: ύψος, βάρος, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση και τα λοιπά. Οι πληροφορίες συμφωνούν μεταξύ τους; Οι φωτογραφίες στο προφίλ τους; Αν είναι γεμάτες με φωτογραφίες ενός ζευγαριού είναι προειδοποιητικό σημάδι.

Ζώδια Αιγόκερως

Μην σας πιάσει η φλυαρία όταν ανανεώνετε το διαδικτυακό σας προφίλ. Προσπαθήστε να μην γίνεστε κλισέ. Μπορεί το ιδανικό ραντεβού για εσάς να είναι μια βόλτα στην παραλία το ηλιοβασίλεμα, πιασμένοι χέρι-χέρι αλλά αυτό παραείναι κοινότυπο. Εκφράστε τη μοναδικότητά σας και επιδιώξτε και από τους άλλους το ίδιο.

Ζώδια Υδροχόος

Μην περιμένετε από οποιοδήποτε ζεστό κορμί να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα πρέπει να βρείτε τον/την κατάλληλο/η αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, κάντε πράγματα που σας γεμίζουν. Γραφτείτε σε μια εθελοντική οργάνωση, δημιουργήστε νέους φίλους και επικοινωνήστε με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε τη μοναξιά είναι να περιβάλλεστε διαρκώς από άλλους ανθρώπους.

Ζώδια Ιχθύες

Εσείς το ξέρετε αλλά το άλλο άτομο όχι. Δεν πάει άλλο έτσι. Να είστε ευγενικοί όταν τους το ανακοινώνετε. Αν ήσασταν κοντά με αυτό το πρόσωπο, τους οφείλετε ένα τηλεφώνημα. Αν όχι, ένα e-mail είναι αρκετό, αρκεί να είστε θετικοί και υποστηρικτικοί. Και μην τους πατρονάρετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments