Ελλάδα

Εξάρχεια: “Μόλις βγήκαμε δεχτήκαμε επίθεση από 40 άτομα”

Εξάρχεια: “Μόλις βγήκαμε δεχτήκαμε επίθεση από 40 άτομα”
Εξάρχεια: Η Εισαγγελέας της επιχείρησης του Λιμενικού προχώρησε σε λεπτομέρειες για την υπόθεση ναρκωτικών.

Τα Εξάρχεια έχουν εξελιχθεί σε κέντρο της ανομίας.

Πριν λίγες ημέρας το Λιμενικό έκανε επιχείριση στην περιοχή καθώς υπήρχαν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στις Λιμενικές αρχές. Μάλιστα,δεν δίστασαν να επιτεθούν στον έναν λιμενικό και αφού τον μαχαίρωσαν στον μηρό του απέσπασαν ένα τσαντάκι με έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και χάθηκαν μέσα στα στενά των Εξαρχείων.

Η εισαγγελέας της υπόθεσης έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έγινε στην επιχείρηση: “Μόλις βγήκαμε φανερώθηκαν από παντού περί τα 40 άτομα τουλάχιστον κρατώντας πολεμικά τυφέκια, πυροβόλα όπλα, μαχαίρια, ρόπαλα και έχοντας πολλοί εξ αυτών καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους”.

Εξάρχεια: Δεν βοήθησε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής

Από την πλευρά του το Λιμενικό υποστηρίζει πως πριν γίνει η έφοδος είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να στεφτεί με επιτυχία η επιχείρηση. Στη συνέχεια έγινε έκκληση για βοήθεια από το ΑΤ Εξαρχείων ο οποίο δεν μπόρεσε να βοηθήσει εξαιτίας της έλλειψης ατόμων.

Ένας από αυτούς που συνελήφθη και ήταν η αιτία που ξεκίνησε η επιχείρηση, δήλωσε μεταμέλεια και πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές. Αντίθετα η Μαροκινή που επίσης πιάστηκε από τις αρχές θέλει να απολογηθεί στον ανακριτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments