Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει (8/4/19)

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει (8/4/19)
Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (8/4/19).

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει (8/4/19)

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει για όλα τα ζώδια (8/4/19).

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Ταύρο. Αυτό δεν θα σας επηρεάσει σε κάτι, καθώς όλες οι δραστηριότητές σας θα κυλήσουν ομαλά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να καταφέρετε σήμερα να οριστικοποιήσετε πολλά από τα θέματά σας!

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους. Πρόκειται για το ζώδιο της επικοινωνίας και των πληροφοριών. Η διαίσθησή σας θα κεντριστεί και ίσως δείτε πολλά πράγματα πιο διεισδυτικά. Δεν αποκλείεται να βιώσετε και κάποιες αποκαλύψεις!

Ζώδια σήμερα: Ο αστρολόγος προβλέπει (8/4/19)

Τη Δευτέρα, αφήστε την εξέλιξη των ερωτικών σας σχέσεων να συμβεί με φυσικό τρόπο, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις ή να χειρίζεστε άλλους ανθρώπους. Κάποιοι από εσάς θα λάβουν νέα που σχετίζονται με μια προηγούμενη ερωτική σχέση με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων. Σήμερα θα προκύψουν εντάσεις στην οικογένειά σας που θα σχετίζονται με έναν άντρα που γεννήθηκε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών θα έχουν μία ξεχωριστή μέρα και καλό θα ήταν να την αξιοποιήσουν στο έπακρο. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν μια ενδιαφέρουσα μέρα στη δουλειά τους λόγω απροσδόκητων γεγονότων που αφορούν νέους συναδέλφους, πελάτες ή άλλα νέα πράγματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/04 Δευτέρα

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα χαρείτε με κάποια χρήματα ή με ένα σημαντικό οικονομικό έγγραφο. Τη Δευτέρα, ωστόσο, θα είστε θυμωμένοι λόγω κάποιων αναπάντεχων ή βιαστικών εξόδων. Σήμερα, να περιμένετε χαρούμενα νέα, που πιθανότατα θα σχετίζονται με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/04 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, τη Δευτέρα θα βιώσετε σημαντικές στιγμές με τον/τη σύντροφό σας ή με την οικογένειά σας. Σήμερα μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα γνωριμία ή να βιώσετε μια απροσδόκητη συνάντηση. Τα γεγονότα της σημερινής μέρας θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με ανθρώπους που ζουν σε άλλη πόλη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, τη Δευτέρα θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους. Η συνάντηση αυτή μπορεί να έχει κανονιστεί από πριν. Θα εκπλαγείτε από κάποια νέα ή ένα κουτσομπολιό που θα μοιραστούν μαζί σας. Η Δευτέρα φέρνει μια έκπληξη για ένα επερχόμενο ταξίδι ή για άτομα από άλλα μέρη.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, τη Δευτέρα θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με κάποια στεναχώρια ή ένα ζήτημα υγείας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας σχέσεων, συναντήσεων και άλλων. Η Δευτέρα υποδεικνύει διάφορα συναισθηματικά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή και στην εξέλιξη των φιλικών σας σχέσεων.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments