Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για ΕΡΤ

Νέα Δημοκρατία: Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για ΕΡΤ
Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κάλυψη των όσων είπε σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής του κόμματος Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κάλυψη των όσων είπε σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής του κόμματος Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Η κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει προηγούμενο. Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ένα χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Ας γνωρίζουν τα πρόθυμα φερέφωνα της συριζαϊκής προπαγάνδας και οι προβοκάτορες κατασκευαστές των fake news, ότι από την επομένη κιόλας μέρα των εθνικών εκλογών, η ΕΡΤ θα γίνει η δημόσια, ανεξάρτητη και πολυφωνική τηλεόραση που αξίζει στους Έλληνες» τόνισε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Νέα Δημοκρατία για Novartis: Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη

«Το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους» αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Novartis.

“Το δυστύχημα είναι ότι στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε… δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis, εξυπηρετώντας έτσι τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες του Μαξίμου

Σκοπιμότητες τις οποίες άλλωστε είχαν προαναγγείλει τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της κυβέρνησης”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Και καταλήγει σημειώνοντας τα εξής:

Το γεγονός, ωστόσο, ότι η Δικαιοσύνη στέλνει στο αρχείο τις δήθεν κατηγορίες, εκθέτει με πρωτοφανή τρόπο τους κυβερνητικούς σκευωρούς. Ας γνωρίζουν ότι θα απολογηθούν, καθώς εξακολουθούν να εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Όλοι οι πολίτες, άλλωστε, έχουν πια καταλάβει το φιάσκο της Novartis και τη σκευωρία που πήγε να στήσει μια κυβέρνηση η οποία έχει τα σκάνδαλα στο… πετσί-της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments