Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Χοντρό παιχνίδι” με Αραούχο

ΑΕΚ: “Χοντρό παιχνίδι” με Αραούχο
ΑΕΚ: Αν δεν προχωρήσει το θέμα του Πόνσε, η Ένωση θα εξετάσει την υπόθεση του Αραούχο της Λας Πάλμας.

Η ΑΕΚ θα «κυνηγήσει» με όλες της τις δυνάμεις την υπόθεση απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο, αλλά αυτη δεν πρόκειται να είναι απλή σε καμία περίπτωση.

Η χρονιά του Αργεντίνου επιθετικού δεν ήταν ιδανική κι εκείνος βλέπει την επιστροφή του στην Ένωση ως μια ιδανική λύση, με την ομάδα φυσικά να θέλει να τον επαναφέρει στις τάξεις, αν δει πρώτα πως δεν προχωρά το θέμα του Έκι Πόνσε, όπως επισημάνει σε ρεπορτάζ του το «Sportime».

Ο σέντερ φορ, που έχει μείνει φυσικά αγαπητός στην εξέδρα, αναμένεται να καθίσει να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και, εφόσον τα βρουν, η διοίκηση θα έχει έναν επιπλέον «σύμμαχο» στις διαπραγματεύσεις.

Η Λας Πάλμας, όμως, δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει απλά να φύγει, επιδιώκοντας το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για την παραχώρησή του.

Η προσφορά 7 εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα των ΗΠΑ και οι απαιτήσεις για 10 και 15 εκατομμύρια, όπως διαλαλείται σε ΜΜΕ της Ισπανίας, φαίνεται πως αποτελούν κυρίως κινήσεις τακτικής, κάτι που σημαίνει πως κυριότερο «όπλο» των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας, πρέπει να είναι η υπομονή τους σε ένα μεγάλο σήριαλ που αρχίζει.

ΑΕΚ: Στο “κάδρο” Γιάγιαλο και Βράνιες

Η ΑΕΚ “τρέχει” να βρει λύσεις τόσο για το κέντρο της άμυνας, όσο και για το κέντρο και στο τραπέζι φαίνεται να έχουν πέσει δύο προτάσεις… βοσνιακές.

Έτσι, το όνομα της ομάδας φαίνεται να εμπλέκεται για ακόμη μία φορά μαζί με αυτό του Μάτο Γιάγιαλο.

Ο κεντρικός χαφ της Παλέρμο ενδιαφέρει το «Δικέφαλο», με την περίπτωσή του να μοιάζει τη δεδομένη στιγμή αρκετά προσιτή, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Στο ενδεχόμενο, βέβαια, που οι Σικελιανοί ανεβούν στη Serie A, τότε αναμένεται να γίνει πρόταση ανανέωσης στον ίδιο.

Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε η ΑΕΚ θα κοιτάξει και τις περιπτώσεις των Νεμάνια Ραντόγια και Αζέρ Μπουσούλατζιτς.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση φαίνεται να είναι θετική στο να προσεγγίσει ξανά τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος σέντερ μπακ, που έχει «κοπεί» από την Άντερλεχτ, θα μπορούσε να εμπλακεί σε μια συζήτηση, είτε δανεισμού είτε επιστροφής στην ομάδα, αν και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, η βελγική ομάδα δε θα αφήσει εύκολα να φύγει ένας παίκτης, που αγόρασε με 3,2 εκατομμύρια ευρώ πριν από μόλις έναν χρόνο.

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός είναι αρκετά αγαπητός στον κόσμο της Ένωσης, με τον ίδιο να έχει ρίξει γέφυρα επιστροφής στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments