Ελλάδα

Κώστας Πάσσαρης: «Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί»

Κώστας Πάσσαρης: «Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί»
Ο Κώστας Πάσσαρης μίλησε μέσα από τις φυλακές Ρουμανίας τονίζοντας πως έχει μετανιώσει για όλα όσα έκανε.

Ο Κώστας Πάσσαρης απασχόλησε για πολλά χρόνια τις αστυνομικές αρχές. Ληστείες, επιθέσεις σε ένστολους και αποδράσεις ήταν μερικά από τα αδικήματα που διέπραξε.

Ο διαβόητος κακοποιός συνελήφθη και φυλακίστηκε στην Ρουμανία. Ο Πάσσαρης βρίσκεται έγκλειστος εδώ και 18 χρόνια.

Σε συνεντεύξεις του υποστηρίζει πως έχει αλλάξει σαν άνθρωπος. Μάλιστα, σε μια από αυτές είχε τονίζει πως όταν αποφυλακιστεί θέλει να γίνει μοναχός.

“Κανείς δεν γεννιέται άγιος, ούτε και δολοφόνος. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου αγριεμένο. Μου είχαν συμβεί διάφορα πράγματα και σε δικούς μου ανθρώπους. Ωστόσο έχουν δίκιο σε αυτά που έλεγαν εκείνη την εποχή. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει ανθρώπινες αξίες, ενώ έβλεπα γύρω μου δικούς ανθρώπους να πεθαίνουν. Ήμουν σε μία άλλη κατάσταση. Κανείς όμως δεν γεννιέται δολοφόνος, ούτε είναι το παιδικό του όνειρο να γίνει δολοφόνος”, ήταν τα λόγια του στο Πρώτο Θέμα.

Σε ερώτηση για τις οικογένειες των θυμάτων ο Πάσσαρης υποστηρίζει πως πλέον έχει τη δύναμη να τους κοιτάξει στα μάτια και να ζητήσει συγνώμη.

“Θα μπορούσα να το κάνω. Να τους κοιτάξω στα μάτια και να τους πω ότι λυπάμαι για ό,τι συνέβη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο γι’ αυτούς. Είναι δύσκολο πράγμα, αλλά θα το έκανα. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί”, σημειώνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments