Αθλητισμός

ΕΡΤ: Κάνει κίνηση για ΠΑΟΚ

ΕΡΤ: Κάνει κίνηση για ΠΑΟΚ
Η ΕΡΤ αναμένεται να διεκδικήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ.

Περιζήτητος είναι ο ΠΑΟΚ μετά την φετινή του πορεία και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η ΕΡΤ θα κάνει κίνηση προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αυτό βέβαια θα γίνει μετά τις 30 Απριλίου, όπου και δίνεται το «πράσινο» φως να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους.

Όπως γράφει το typologies.gr ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη που είχε βγει εκτός κεντρικής διαχείρισης και είχε υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία με τη Nova, η οποία «είδε» τη δυναμική της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη.

Φωτογραφία αρχείου


Η συμφωνία ολοκληρώνεται στις 30 Μαΐου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένει την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος από ΕΡΤ και Nova. Η ΕΡΤ προτίθεται να διαθέσει το ποσό των 7 εκατoμμυρίων ευρώ τον χρόνο, συμπεριλαμβανομένου διαφημιστικού χρόνου. Η Nova έχει το δικαίωμα first option με βάση το υφιστάμενο συμβόλαιο, οπότε έχει προβάδισμα στις διαπραγματεύσεις.

Η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ φέρνει άμεσα απτά αποτελέσματα, ενώ οι άλλες κινήσεις στα media, με το Open και το «Έθνος», χρειάζονται ακόμη πολύ χρόνο.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν φήμες πως και η Cosmote TV κινείται για την αγορά των δικαιωμάτων κορυφαίας ελληνικής ομάδας στο πρωτάθλημα, όμως κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Φωτογραφία αρχείου


Όπως αναφέραμε, το «deal» για να γίνει πραγματικότητα, θα πρέπει η ΕΡΤ να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια και παράλληλα να κάνει πίσω η Nova.

Ωστόσο, δύσκολα το συνδρομητικό κανάλι θα προσφέρει ένα τέτοιο ποσό στον επόμενο πρωταθλητή της Σούπερ Λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας