Πολιτική

Κουρουμπλής: Ίσως να ήταν λάθος η συνάντηση με τον Αμβρόσιο

Κουρουμπλής: Ίσως να ήταν λάθος η συνάντηση με τον Αμβρόσιο
Τα... γυρίζει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο.

Στην παραδοχή ότι… ίσως ήταν λάθος η συνάντησή του με τον Αμβρόσιο προχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, «οι απόψεις μου για τη Δημοκρατία είναι γνωστές, μπορεί να ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου αλλοιώθηκαν επειδή έγινε αυτή η συνάντηση, έχω πάντα τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες απόψεις για όποιους εκφράζουν απόψεις μισαλλοδοξίας, αφού και στη Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή».

Να θυμίσουμε, ότι αρχικά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε υπεραμυνθεί της απόφασής του να συναντήσει τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Φωτογραφία Eurokinissi


«Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι’ αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει», είχε γράψει στο Facebook μετά τις πρώτες αντιδράσεις.

Σημειώνεται, ότι η συνάντηση Κουρουμπλή – Αμβρόσιου είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Σκουρλέτης μόλις ενημερώθηκε για τις… αγκαλιές Κουρουμπλή – Αμβρόσιου, τηλεφώνησε αμέσως με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες τον προέτρεψε μάλιστα να βρει ένα τρόπο να ανασκευάσει τις εντυπώσεις υπενθυμίζοντας του μάλιστα τι σημαίνει το πρόσωπο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι σχέση έχει η Δημοκρατία με τον Αμβρόσιο» φέρεται να του είπε ο κ. Σκουρλέτης, αλλά απάντηση δεν πήρε.

Φωτογραφία Eurokinissi


Θέση είχε πάρει και ο Δημήτρης Παπαδημούλης γράφοντας στο twitter: «Επειδή πολλοί ρωτούν, οφείλω μια καθαρή θέση: Με τον φιλοχρυσαυγίτη Αμβρόσιο, κήρυκα του μίσους, υβριστή του Τσίπρα και πρόσφατα καταδικασμένο για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, είμαστε καθαρά και σταθερά απέναντι. Σέβομαι πολύ τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Τον Αμβρόσιο, καθόλου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments