Video

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Νικητής του προημιτελικού στο Your Face Sounds Familiar (vid)

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Νικητής του προημιτελικού στο Your Face Sounds Familiar (vid)
O Βαγγέλης Παναγόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής του ημιτελικού στο Your Face Sounds Familiar.

Βαγγέλης Παναγόπουλος έχει κλέψει τις εντυπώσει στο φετινό Your Face Sounds Familiar με τις εξαιρετικές μιμήσεις του σε γνωστούς καλλιτέχνες.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος “48 ώρες” κλήθηκε να μιμηθεί τον Willy William. Το έργο του δεν ήταν καθόλου εύκολο, αλλά κατάφερε να εντυπωσιάσει με την σκηνική παρουσία του.

View this post on Instagram

Νικητής απόψε είναι ο Βαγγέλης Παναγόπουλος που εμφανίστηκε ως Willy William! 😍😍👏👏 #Yfsf_Ant1 @panagovag

A post shared by Your Face Sounds Familiar (@yfsf_ant1) on

Με αυτή την εξαιρετική εμφάνιση ο γνωστός τραγουδιστής απέσπασε τέσσερα 12αρια από τους κριτές. Το ίδιο έγινε και με το τηλεοπτικό κοινό, ενώ είχε και την υψηλότερη βαθμολογία των συμπαικτών του.

Φυσικά ήταν αυτός που κέρδισε τον πρώτο προημιτελικό του reallity μίμησης. Θυμίζουμε ότι τα έσοδα από το σόου πηγαίνουν εξ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Βαγγέλης Παναγόπουλος: Δείτε την εξαιρετική εμφάνιση του

Ο Βαγγέλης Παναγόπουλος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρόλα αυτά ασχολήθηκε με το τραγούδι.

Σπούδασε σε Ωδείο προκειμένου να μάθει σύγχρονο τραγούδι και, στην πορεία, έφτιαξε μαζί με τους συμμαθητές του το συγκρότημα «48 Ώρες». Το όνομα προέκυψε από μία προθεσμία που δόθηκε στο συγκρότημα, για να ετοιμαστεί για ένα live – η προθεσμία αυτή ήταν 48ωρη και, έτσι, δημιουργήθηκαν οι «48 ώρες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments