Μedia

MasterChef spoiler: Ποιοι παίκτες φεύγουν μέχρι το Πάσχα

MasterChef spoiler: Ποιοι παίκτες φεύγουν μέχρι το Πάσχα
MasteChef spoiler: Οι τρεις παίκτες που θα αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες από το παιχνίδι

MasteChef spoiler: Το τεστ δημιουργικότητας (14/4) του MasterChef οδήγησε στη διαδικασία αποχώρησης τρεις παίκτες, τη Σπυριδούλα, την Εύα και τον Χαράλαμπο. Οι δύο τελευταίοι ανήκουν στους μάγειρες εκείνους που κέρδισαν τη δεύτερη ευκαιρία και εντάχθηκαν εκ νέου στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Για το Χαράλαμπο όμως η μαγειρική δοκιμασία δεν θα εξελιχθεί όπως θα ήθελε ο ίδιος, αφού δεν καταφέρνει να μαγέψει γαστρονομικά τους τρεις κριτές και έτσι αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ο Κύπριος σεφ θα ξαναφορέσει την ποδιά του MasterChef! Στην ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης που θα πραγματοποιηθεί στο Βισύ της Γαλλίας, ο Ζαχίρ θα είναι εκείνος που δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει.

Ωστόσο αυτή τη φορά η παραγωγή του παιχνιδιού δίνει ένα επιπλέον προνόμιο στο Ζαχίρ: να δώσει τη θέση του σ’ έναν από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει.

Και σε αυτό το δίλημμα ο Ζαχίρ επιλέγει το Χαράλαμπο να ταξιδέψει για την ιδιαίτερη αυτή δοκιμασία.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις επόμενες αποχωρήσεις μέχρι το Πάσχα οι πληροφορίες θέλουν την Εύα και το Θάνο να κλείνουν οριστικά την πόρτα του MasterChef.

MasterChef: Οι δύο ατάκες που ξεχώρισαν (vid)

Από την πρώτη μέρα προβολής του το MasterChef έχει ξεχωρίσει και το κοινό έχει αγαπήσει τον διαγωνισμό μαγειρικής και με το παραπάνω.

Κάθε επεισόδιο «χτυπάει κόκκινο» στα νούμερα της τηλεθέασης.

Θα μπορούσαμε να πούμε (αν και ακόμη δεν έχει τελειώσει η σεζόν) ότι το MasterChef είναι η τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς.

Κάθε ατάκα παίκτη, καθώς και των κριτών, γίνεται viral μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου στο Twitter.

Η ομάδα του pagenews.gr ωστόσο έχει ξεχωρίσει δύο ατάκες που ακούστηκαν στην κουζίνα του MasterChef.

  • Το… κρατς

Στην κουζίνα του MasterChef μπήκε ο Χρήστος Μπάρκας έτοιμος να διαγωνιστεί για να πάρει μία ποδιά.

Από την audition του κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο από το νόστιμο πιάτο που έφτιαξε για τους κριτές αλλά και για το περιβόητο «κρατς» που του είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον νεαρό μάγειρα να καταλαβαίνει άλλη λέξη…

Οι χρήστες του Twitter υποκλίνονται καθημερινά στον νεαρό σεφ, που έχει αλλάξει την καθημερινότητά μας.

  • Εν κουλί αυτό;

Ήταν περί τα μέσα Μαρτίου όταν μία ακόμη ατάκα του MasterChef έκανε τα κινητά μας να πάρουν φωτιά και τρεις λέξεις του Χαράλαμπου να γίνουν slogan, memes, ακόμη και στάμπες σε μπλουζάκια.

«Εν κουλί αυτό;» είπε ο Χαράλαμπος και το τηλεοπτικό κοινό δάκρυσε από τα γέλια.

Διαβάστε Eπίσης

MasterChef: Οι δύο ατάκες που ξεχώρισαν (vid)

MasterChef spoiler: Το «Εν κουλί αυτό;» ζωντανεύει ξανά

Περισσότερα