Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η απογοήτευσή του μετά το τέλος του ματς (pic)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η απογοήτευσή του μετά το τέλος του ματς (pic)
Το Γιουβέντους - Άγιαξ μόλις έχει ολοκληρωθεί και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί απογοητευμένος από το γήπεδο.

Ο Άγιαξ δίδαξε απλό ποδόσφαιρο στο Τορίνο και μετά τη Ρεάλ στη Μαδρίτη… ταπείπωνσε και τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Ολλανδοί παίζοντας υπέροχο ποδόσφαιρο, έφτασαν σε μία ακόμα ανατροπή. Το 1-0 του Πορτογάλου δεν τους πτόησε, με τον Άγιαξ να φτάνει σε επική πρόκριση με το υπέρ του 2-1 και να ετοιμάζεται για τα ημιτελικά του Champions League.

Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους που με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο φιλοδοξούσε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης, γνώρισε αποκλεισμό – σοκ.

Και αυτό το σοκ αποτυπώθηκε στο πρόσωπο του ίδιου του Πορτογάλου αστέρα. Ένα πρόσωπο εμφανώς απογοητευμένο, όπως μπορείτε να διακρίνεται στην εικόνα.

Το… θαύμα του Άγιαξ

Το θαύμα του Άγιαξ συνεχίζεται στο Champions League.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ απέδειξε ότι όχι μόνο δεν ήταν τυχαίο το 4-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου», αλλά μετά την αποψινή μεγαλειώδη πρόκριση επί της Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο (2-1) οι βλέψεις της φτάνουν μέχρι τον τελικό της Μαδρίτης και την κατάκτηση του τροπαίου.

  • Γιουβέντους (Μ.Αλέγκρι): Σέζνι – Ντε Σίλιο (64’ Κανσέλο), Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Α.Σάντρο – Πιάνιτς, Τσαν, Ματουϊντί – Μπερναντέσκι (80’ Μπεντακούρ), Ντιμπάλα (46’ Κιάν), Ρονάλντο
  • Άγιαξ (Ε. Τεν Χαγκ): Ονάνα – Φέλτμαν, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Μαζραουί (11’ Σινγκράβεν, 82’ Μαγκαγιάν) – Σένε, Ντε Γιονγκ, Φαν ντε Μπεκ, Ζίγεκ (88’ Χούντελαρ), Νέρες – Τάντιτς

Γκολ: Ρονάλντο (28′), Ντόνι φαν ντε Μπέικ (34′) και Ματέις ντε Λιχτ (67′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments