Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Δύσκολη η παραμονή του στην Γαλατασαράι

Κώστας Μήτρογλου: Δύσκολη η παραμονή του στην Γαλατασαράι
Ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Γαλατασαράι.

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς Έλληνες επιθετικούς των τελευταίων ετών. Έκανε το ξεπέταγμα του στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στο εξωτερικό τα πέρασε στην Μπενφίκα. Παρά το γεγονός πως σκόραρε με μεγάλη συχνότητα, οι “αετοί” τον παραχώρησαν στην Μαρσέιγ. Στη Μασσαλία είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. Οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου.

Τελικά, κατέληξε στην Γαλατασαράι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Οι Τούρκοι τον παρακολουθούν στενά όλα αυτά τα χρόνια και στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του. Ωστόσο φαίνεται ότι τα όνειρα που έκαναν δεν έγιναν πραγματικότητα.

View this post on Instagram

#galatasaray #cimbom

A post shared by Konstantinos Mitroglou (@kostas.mitroglou.22) on

Κώστας Μήτρογλου: Δεν του ταίριαξε η Τουρκία

Ο δανεισμός του πλησιάζει στο τέλος του και όπως όλα δείχνουν δεν θα ενεργοποιηθεί η οψίον αγοράς τους. Από την μέρα που πάτησε το πόδι του στην Τουρκία έχει παίξει σε 7 παιχνίδια και βρήκα δίχτυα μόλις μια φορά. Κάτι τέτοιο είναι απογοητευτικό για έναν παίκτη που έχτισε το όνομα του με τα γκολ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, ο Κώστας Μήτρογλου ετοιμάσει βαλίτσες και θα επιστρέψει στην Μαρσέιγ στην οποία και ανήκει. Η Γαλλική ομάδα θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει με την περίπτωση του. Ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο να τον δούμε να φοράει και πάλι την γαλάζια φανέλα.

View this post on Instagram

#galatasaray #cimbom #galatasaraylisesi @galatasaray @greeknational @greekbaseball

A post shared by Konstantinos Mitroglou (@kostas.mitroglou.22) on

Παρά την μέτρια χρονιά του, ο Κώστας Μήτρογλου δεν αναμένεται να αργήσει να βρει ομάδα. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αλλά αρκετοί σύλλογοι βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του. Θυμίζουμε ότι το όνομα του διεθνή φορ έχει “παίξει” στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments