Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Χωρίς νίκη με Πουκλ στα εκτός έδρας

Παναθηναϊκός: Χωρίς νίκη με Πουκλ στα εκτός έδρας
Ο ορισμός του Σάσα Πουκλ στο δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ στην Μαδρίτη έχει ιδιαίτερο παρασκήνιο.

Ο ορισμός του Σάσα Πουκλ στο δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ στην Μαδρίτη έχει ιδιαίτερο παρασκήνιο. Συγκεκριμένα με τον Σλοβένο διαιτητή οι «πράσινοι» δεν έχουν κερδίσει σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι τους.

Στην πρώτη αναμέτρηση στο «WiZink Center» της Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα και δεν έκανε το πολυπόθητο break, καθώς έχασε στις λεπτομέρειες (75-72). Λεπτομέρειες οι οποίες είχαν να κάνουν τόσο με λάθη της ομάδας-παικτών όσο και με κρίσιμες διαιτητικές αποφάσεις που στο φινάλε του αγώνα αδίκησαν τους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Πλέον, στο «πράσινο στρατόπεδο» επικεντρώνονται στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την ισπανική ομάδα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα συναντήσουν έναν πολυσυζητημένο διαιτητή. Ο λόγος για τον Σάσα Πουκλ, τον Σλοβένο ρέφερι για τον οποίο οι «πράσινοι» έχουν εκφράσει αρκετές φορές παράπονα στο παρελθόν. Ο Πουκλ εμφανίζεται σε αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μόλις για δεύτερο ματς την φετινή σεζόν στο οποίο το «τριφύλλι» ηττήθηκε (78-62 από την Αναντολού Εφές), όπως μάλιστα συνέβη σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Σλοβένο στην διαιτητική τριπλέτα.

Συνολικά, ο Πουκλ έχει διαιτητεύσει 17 αγώνες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ο οποίος στο σύνολο τους έχει κερδίσει μόλις τρεις φορές, με το ποσοστό του να εκμηδενίζεται στα ματς μακριά από το ΟΑΚΑ όταν και μετρά 0/9. Αποτυπωμένη η ήττα από την Μπασκόνια στην Βιτόρια με το μη καταλογισθέν φάουλ στον Νίκο Παππά. Όσον αφορά, τέλος, τον πρώτο διαιτητή του αγώνα, Γερμανό Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, οι «πράσινοι» έχουν επίσης αρνητικό ποσοστό με 2/12 νίκες κόντρα σε Μπασκόνια και Νταρουσάφακα.

Ο Παναθηναϊκός έτοιμος για το… ανολοκλήρωτο break απόψε (22:15) κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

To break που άφησε στη… μέση στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Euroleague, ευελπιστεί να ολοκληρώσει απόψε (22:15) ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο του Game 2 της σειράς με την Ρεάλ στη Μαδρίτη, πριν οι αναμετρήσεις «ταξιδέψουν» στο ΟΑΚΑ για τα Game 3 & 4 (αν χρειαστεί).

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν μία ανάσα από το ιστορικό break στην πρεμιέρα των προημιτελικών, όταν τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη ξέφυγαν με +6 (66-72). Ωστόσο, το βραχυκύκλωμα των τελευταίων λεπτών, κατά τη διάρκεια του οποίου το «τριφύλλι» δε σκόραρε, βοήθησε τη Ρεάλ να τρέξει σερί 9-0 και να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού με 75-72, γράφοντας το 1-0 στη σειρά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments