Μedia

MasterChef: Ο Χαράλαμπος ξέσπασε κατά της παραγωγής

MasterChef: Ο Χαράλαμπος ξέσπασε κατά της παραγωγής
MasterChef: Ο Χαράλαμπος αποχώρησε από τον διαγωνισμό και ξέσπασε κατά της παραγωγής.

MasterChef: Ο Χαράλαμπος ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής. Η εκφραστικότητα του και η Κυπριακή προφορά του τον έκαναν να ξεχωρίσει.

Ο Κύπριος αποχώρησε από το παιχνίδι και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τη νέα ευκαιρία που του δόθηκε από τους κριτές. Ωστόσο η δεύτερη θητεία του στο reality μαγειρικής κράτησε μόλις λίγες μέρες.

Ο Χαράλαμπος ταξίδεψε στην Γαλλία για να εκπροσωπήσει τον Ζαχίρ που δεν μπορούσε να ταξιδέψει εξαιτίας ενός προβλήματος του με την βίζα.

View this post on Instagram

Από την ομάδα του @scontizas, o Χαράλαμπος είναι αυτός που επιστρέφει στο διαγωνισμό! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Οι “κεραυνοί” του Χαράλαμπου

Η πόρτα του reality μαγειρικής έχει κλείσει οριστικά για τον Κύπριο. Αυτό τον έχει βοηθήσει να ανοίξει το στόμα του και να “καρφώνει” με τα λόγια του την παραγωγή.

“Ήθελα να φύγω από το παιχνίδι για να παραμείνω ίδιος όπως ήμουν εκτός. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έφυγα νωρίς, θεωρώ ότι παίζουν αρκετά λίγα στιγμιότυπα στον αέρα από αυτά που συμβαίνουν είτε on camera είτε off.

Αλλάζουν κάπως την εικόνα μου. Κάποιοι παίκτες γίνονται πιο αγαπητοί στο κοινό γιατί παρουσιάζονται διαφορετικά. Κόβονται στιγμιότυπα στο μοντάζ για να βγάλουν κάποιοι πιο κακή εικόνα”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments