Ζώδια

Ζώδια: Ταρώ αγάπης – Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/4/19)

Ζώδια: Ταρώ αγάπης – Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/4/19)
Ζώδια: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Ταρώ Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: η κρίση

Σε τι εστιάζετε την προσοχή σας ? Ίσως να έχετε κάνει τις κινήσεις σας προς μία κατεύθυνση και ήρθε η ώρα, ν’ αλλάξετε πορεία πλεύσης. Να είστε ανοιχτοί απέναντι στους άλλους, ώστε να μπορούν να εκφράζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, σε ό,τι αφορά τα σχέδιά σας. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε λάθος, όταν εργάζεστε μέσα στο πνεύμα της αγάπης.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Ζήστε τη ζωή σας με όλη σας την ψυχή, σαν να ζείτε μια περιπέτεια.Κάντε μακρινούς περιπάτους. Γράψτε και διαβάστε ποίηση. Ψάξτε στ’ αστέρια για απαντήσεις… και να εύχεστε πάντα να σας συμβούν, μεγάλα πράγματα!

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Τροφοδοτήστε το διαισθητικό χαρακτήρα σας και αφήστε το μυαλό και την καρδιά σας να συνδεθούν για άλλη μια φορά. Μιλήστε για τα πράγματα που σας αρέσουν. Περάστε το χρόνο σας, με την παρέα σας κι αυτή τη φορά ακούστε τι λένε. Διασκεδάστε με ό,τι σας ενδιαφέρει… και να είστε ο εαυτός σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Να μην αμφιβάλλετε, πως τα καλά πράγματα μπορούν να συμβούν περισσότερες φορές, από μία. Τα πράγματα που θέλετε, μπορούν να πέσουν στην αγκαλιά σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας θα είναι ανοικτά για να τ’ αγκαλιάσετε.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο τρελός

Δεν είναι αφελές να πιστεύετε σε θαύματα. Συμβαίνουν κάθε μέρα. Κι εσείς είστε ένα θαύμα σ’ αυτή τη διαδικασία. Γιατί λοιπόν να μην μοιραστείτε την αγάπη σας, με τους άλλους?

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Ο ΧΡΟΝΟΣ δεν περιμένει κανέναν. Όταν οι καταστάσεις το απαιτούν να κινηθείτε γρηγορότερα από ό, τι θέλετε, να είστε σύμφωνοι μ’ αυτό. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας… ζητήστε βοήθεια και αποδώστε τα εύσημα όταν πρέπει.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Δώστε χρόνο τόσο στον εαυτό σας, όσο και στο πρόσωπο που αγαπάτε. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε οτιδήποτε θέλετε σήμερα…. και πιθανότατα θα θέλατε να δείξετε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών

Ανοίξτε το σπίτι σας στους φίλους σας. Χαμογελάστε περισσότερο. Τι σας κάνει να διστάζετε ? Μερικές φορές αυτό που σκέφτεστε, σχετίζεται μ’ αυτό που χρειάζεστε περισσότερο.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών

Ίσως τώρα έχει να κάνει με τον έρωτα? Τα συναισθήματα, μπορούν να πιάσουν ένα άτομο εξ απήνης. Αυτό συμβαίνει συνήθως , όταν δεν το περιμένετε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων

Χαλαρώστε, πάρτε το χρόνο σας και ορίστε τα όριά σας. Οι καινούργιες καταστάσεις απαιτούν νέους τρόπους σκέψης. Όταν αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν ακολουθούν πλέον τους παλιούς κανόνες, μιλήστε και πείτε πώς αισθάνεστε.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των πεντάκτινων

Ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος…. ειδικά σε ό,τι έχει σχέση με την αγάπη. Αν τα πράγματα δεν δούλεψαν με τον τρόπο που ελπίζατε, δεν σημαίνει πως δε θα δουλέψουν «ποτέ»…. σημαίνει «όχι τώρα».

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών

Είναι στην ανθρώπινη φύση, να θέλεις αυτό που νομίζεις ότι δεν μπορείς να έχεις. Μερικές φορές λίγος χώρος ανάμεσα στο ζευγάρι, κάνει την αγάπη πιο μυστηριώδη… και αυτό θα κρατήσει το ενδιαφέρον του εραστή σας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη απαίτηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Περισσότερα