Αθλητισμός

Super League: Προτελευταία “στροφή” στο πρωτάθλημα

Super League: Προτελευταία “στροφή” στο πρωτάθλημα
Super League: Απόψε τα ματς της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος. Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία.

Η φετινή Super League οδεύει προς το τέλος της και απόψε (21/4) θα διεξαχθούν τα ματς της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής. Όλα τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης, στις 19:00.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και χρειάζεται έστω την ισοπαλία για να “κλειδώσει” την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας, ενώ η ΑΕΚ δίνει την τελευταία εντός έδρας μάχη της για φέτος, υποδεχόμενη τη Λάρισα.

Παράλληλα, ενδιαφέροντα ματς αναμένεται να διεξαχθούν στο Περιστέρι, εκεί όπου η ομάδα του Κάναντι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει και μία μεγάλη “μάχη” στην ουρά της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Επίσης ο Πανιώνιος θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Νέα Σμύρνη όντας έβδομος με 37 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη.

Super League: Η 29η αγωνιστική (19:00)

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός ΑΕΚ – Λάρισα Λαμία – Ολυμπιακός Ατρόμητης – Παναθηναϊκός Παναιτωλικός – Άρης ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης Πανιώνιος – ΠΑΣ

Super League: Η βαθμολογία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments