Αθλητισμός

Νάτσο Σκόκο: Φεύγει οριστικά από τη Ρίβερ Πλέιτ

Νάτσο Σκόκο: Φεύγει οριστικά από τη Ρίβερ Πλέιτ
Δεδομένη παρουσιάζεται η αποχώρηση του Νάτσο Σκόκο από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Κάτι παραπάνω από αβέβαιο φέρεται το μέλλον του Νάτσο Σκόκο στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έχει υποχωρήσει στις επιλογές του Μαρσέλο Γκαγιάρδο και αυτό σε συνδυασμό με τις υψηλές αποδοχές του κάνει σχεδόν αδύνατο την παραμονή του στην ομάδα.

Με δεδομένη λοιπόν και τη δική του επιθυμία να αγωνίζεται, θεωρείται βέβαιο ότι θα αποχωρήσει, με τα σχετικά δημοσιεύματα ν’ αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού και της Ουρουγουάης.

Το ξεκίνημα και ο δανεισμός

Ο Νάτσο Σκόκο ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2003-2004 στην Νιούελς Ολντ Μπόις, έχοντας 75 συμμετοχές και 16 γκολ. Το 2006 πήρε μεταγραφή για την Ούναμ όπου αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2007 με 32 εμφανίσεις και 11 γκολ.

Δόθηκε δανεικός στην Τολούκα, όπου αγωνίστηκε 2 φορές σημειώνοντας 1 γκολ. Επέστρεψε στην Ούναμ τη σεζόν 2007-2008, πραγματοποιώντας 34 εμφανίσεις και σημειώνοντας 12 γκολ.

ΑΕΚ και τα παράπονα στην Αλ Άιν

Το καλοκαίρι του 2008 παίρνει μεταγραφή για την ΑΕΚ . Με την φανέλα της ΑΕΚ από το 2008 μετράει 33 γκολ σε 117 εμφανίσεις. Το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφεται στην Αλ Άιν έναντι 2,8 εκατ. €. Τον ένα χρόνο που πρόλαβε να αγωνιστεί, έκανε 17 συμμετοχές και έβαλε 8 γκολ. Το καλοκαίρι του 2012, μετά από παράπονα του ίδιου, φεύγει από την Αραβία με προορισμό μια παλιά του γνώριμο.

Επιστροφή στην Αργεντινή

Ο Σκόκο γυρίζει στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην πρώην ομάδα του, την Νιούελς Ολντ Μπόις ως δανεικός. Εκεί καταφέρνει να κατακτήσει το 2012 Φινάλ Αργεντινής καθώς και να βγει δεύτερος στη διεκδίκηση του 2012 Ινισιάλ. Και στις 2 διοργανώσεις βγήκε πρώτος σκόρερ σε ισοβάθμια με άλλους παίκτες. Παρ όλα αυτά η ομάδα του (ως νικήτρια του 2012 Φιναλ Αργεντινής) δε μπόρεσε να νικήσει στο τελικό του Πρωταθλήματος τη Βέλεζ (νικήτρια του 2012 Ινισιάλ Αργεντινής) καθώς ηττήθηκε με 1-0 παρ όλη την επικράτηση της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Σκοκο επίσης οδήγησε τη Νιούελς στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες του 2013 με την ομάδα να αποκλείεται στα πέναλτι από την Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο. Τον Ιούλιο του 2013 μεταγράφηκε στην Ιντερνασιονάλ έναντι 4,25 εκατ.€.

Τον Ιανουάριο του 2014 ο Σκόκο μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Σάντερλαντ που πλήρωσε το πόσο των 3,65 εκατ.€. Στη Πρέμιερ Λιγκ ο Σκόκο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα καθώς έκανε 6 εμφανίσεις χωρίς να πετύχει κανένα τέρμα. Στις 13 Ιουλίου του 2014 ο Σκόκο πήρε μεταγραφή στην Νιούελς Ολντ Μπόις με την Σάντερλαντ να εισπράττει 2,7εκατ.€. Αυτή είναι η τρίτη θητεία του στην αργεντίνικη ομάδα. Στις 29 Ιουνίου 2017, με μεταγραφή 3εκατ.€ μετακινήθηκε στην Ρίβερ Πλέιτ οπού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Σήμερα, όπως όλα δείχνουν θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments