Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το μαγιό της και έκανε την πρώτη της βουτιά πριν από το Πάσχα (pic)

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το μαγιό της και έκανε την πρώτη της βουτιά πριν από το Πάσχα (pic)
Η Ελένη Μενεγάκη αναχώρησε με την οικογένειά της για τις διακοπές του Πάσχα και έκανε ήδη την πρώτη της βουτιά.

Η Ελένη Μενεγάκη συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να περνάει το Πάσχα σε εξωτικά μέρη μαζί με την οικογένειά της. Έτσι και φέτος. Η παρουσιάστρια του Alpha αναχώρησε για τις διακοπές του Πάσχα προς άγνωστο προορισμό μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία μικρότερα κορίτσια της Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αγαπούν τα ταξίδια και σε κάθε ευκαιρία ετοιμάζουν βαλίτσες και αναχωρούν για μέρη μακρινά, ενώ τις περισσότερες φορές επιλέγουν τον αγαπημένο τους προορισμό που δεν είναι άλλος από την Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη μόλις έφτασε στον προορισμός της, όπου θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα, φόρεσε το μαγιό της και πόσταρε μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία ποζάρει κάτω από τον δυνατό ήλιο, ξαπλωμένη στην αμμουδιά, δίπλα σε μία ζωγραφισμένη καρδιά. Τα σχόλια πήραν φωτιά και οι ευχές από τους θαυμαστές της έπεσαν βροχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#eleni #holidays #sun #sand #sea #familytime #happiness #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Η παρουσιάστρια είχε χαιρετίσει τη Μεγάλη Τρίτη το τηλεοπτικό κοινό από την εκπομπή της, χωρίς φυσικά να αναφέρει κάτι για το ταξίδι της. Ωστόσο είχε ενημερώσει ότι θα επιστρέψει την Τρίτη του Πάσχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments