Video

Survivor spoiler διαρροή: Ποιος θα κερδίσει το αποψινό (24/4/19) έπαθλο (vid)

Survivor spoiler διαρροή: Ποιος θα κερδίσει το αποψινό (24/4/19) έπαθλο (vid)
Survivor spoiler διαρροή: Δείτε ποιος θα κερδίσει το αποψινό αγώνισμα επάθλου στο παιχνίδι επιβίωσης.

Survivor spoiler διαρροή: Ακόμη ένας δυνατός στίβος μάχης περιμένει τους παίκτες των δύο ομάδων, οι οποίοι θα αγωνιστούν για ένα μοναδικό έπαθλο. Οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε ένα αγώνισμα που απαιτεί άψογη συνεργασία και ακρίβεια στον στόχο. Το έπαθλο φαίνεται ότι το θέλουν όλοι πάρα πολύ και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Survivor spoiler διαρροή: Από το σημερινό επεισόδιο ωστόσο δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Φαίνεται ότι οι παίκτες έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους και καθετί που συμβαίνει τους οδηγεί στα άκρα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που οι παίκτες του παιχνιδιού πιάνονται στα χέρια.

Η κατάσταση ξέφυγε πολύ στο χθεσινό επεισόδιο, όπου Γιουσούφ και Χικμέτ έπαιξαν ξύλο.  Ο αγώνας ήταν με έπαθλο φαγητό. Γιουσούφ και Χικμέτ έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως ο Χικμέτ αποδείχθηκε πιο εύστοχος και πήρε τον πόντο για την ομάδα του. Ο τρόπος που πανηγύρισε εκνεύρισε πάρα πολύ τον Γιουσούφ, ο οποίος του πέρασε τον κρίκο που κρατούσε στο χέρι… κολάρο και τον τραυμάτισε στη μύτη. Ο Χικμέτ αντέδρασε άμεσα και βούτηξε από τον λαιμό τον Γιουσούφ. Οι υπόλοιποι παίκτες που διατήρησαν την ψυχραιμία τους, προσπάθησαν να κρατήσουν τους δύο άνδρες τον έναν μακριά από τον άλλο.

Έξαλλος ο Ατζούν Ιλιτζαλί σταμάτησε τον αγώνα και ενημέρωσε τους δυο παίκτες πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται λόγω της άσχημης συμπεριφοράς τους και πως πρέπει να μεταφερθούν εκτός στίβου μάχης.

  • Το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments