Αθλητισμός

Ιτούδης σε δημοσιογράφους: «Είπα κάτι που σας έκανε να γελάσετε»;

Ιτούδης σε δημοσιογράφους: «Είπα κάτι που σας έκανε να γελάσετε»;
Ο Δημήτρης Ιτούδης εκνευρίστηκε με κάποιους δημοσιογράφους που γελούσαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Μπασκόνια.

Οι Μοσχοβίτες έκαναν… break στο break και ανέκτησαν το προβάδισμα (2-1) στη σειρά με τη Μπασκόνια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πάντως ο Δημήτρης Ιτούδης έδειξε να εκνευρίζεται με κάποιους δημοσιογράφους.

«Όπως είδατε, είχαμε τον ίδιο αριθμό στα δίποντα, τον ίδιο αριθμό στα τρίποντα και υπήρχε μία μικρή διαφορά στις βολές, αλλά συμβαίνει αυτό. Είχαμε τα ίδια επιθετικά ριμπάουντ, αλλά τα λάθη…», ανέφερε αρχικά.

Σε εκείνο το σημείο ο Έλληνας τεχνικός διέκοψε τον λόγο του και ρώτησε κάποιους δημοσιογράφους που γελούσαν, για ποιο λόγο το έκαναν… «Είπα κάτι το οποίο σας έκανε να γελάσατε; Είστε σίγουροι; Δεν λέτε ψέματα; Οκ γιατί αν λέτε ψέματα, τα λέτε στον εαυτό σας. Αυτό για να ξέρετε, είμαι πολύ σοβαρός. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί γελάτε;», είπε.

Στην συνέχεια ο Ιτούδης συνέχισε τον σχολιασμό του αγώνα, λέγοντας: «Τα λάθη είναι κάτι που δεν μου αρέσει σίγουρα. Θα τα αναλύσουμε και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο Game 4. Θα πρέπει να αναλύσουμε το αν τα λάθη μας προέρχονται από την στατικότητα μας στην επίθεση ή το αν η Μπασκόνια έπαιξε καλή άμυνα και μας οδήγησε σε λάθη».

Μία νίκη μακριά απ’ το Final Four η ΤΣΣΚΑ

Στην «Fernando Buesa Arena» έγινε πραγματική… σκυλομαχία ανάμεσα σε Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη επέβαλαν από νωρίς τον δικό τους κανόνα και παρά τα ξεσπάσματα των Βάσκων, στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη και έκανε το 2-1 τη σειρά.

Ο Νάντο Ντε Κολό οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του, η οποία θα έχει ευκαιρία την Μεγάλη Παρασκευή να κάνει το 3-1, την ίδια στιγμή που οι Βάσκοι θα έχουν την ευκαιρία τους να στείλουν τη σειρά σε Game 5.

Τα δεκάλεπτα: 18-28, 39-46, 59-62, 77-84.

Τα στατιστικά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments