Αθλητισμός

Ζιντάν: «Η Ρεάλ έχει 33 πρωταθλήματα, η Μπαρτσελόνα πόσα έχει;»

Ζιντάν: «Η Ρεάλ έχει 33 πρωταθλήματα, η Μπαρτσελόνα πόσα έχει;»
Τη συνολική υπεροχή της Ρεάλ σε τίτλους πρωταθλήτριας προέταξε ο Ζινεντίν Ζιντάν, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εγχώρια κυριαρχία της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια.

Αποφασισμένος να επαναφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πρωταθλήματα -χωρίς ωστόσο να αγχώνεται γι’ αυτό, αφού παραμένει πρώτη σε κατακτήσεις- δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Καλούμενος να εξηγήσει την υπεροχή της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια (όπου μετράει 4 στους 6 τελευταίους τίτλους) ο Γάλλος την αναγνώρισε, αλλά δεν παρέλειψε να επικαλεστεί την ιστορία.

«Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση για την υπεροχή της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, αλλιώς θα είναι δύσκολα ξανά. Του χρόνου το πρωτάθλημα πρέπει να είναι ο πρώτος μας στόχος», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Τα τελευταία χρόνια τα πάνε καλά και πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να τους συγχαρούμε, αλλά συνολικά στην ιστορία η Ρεάλ έχει πολύ περισσότερα πρωταθλήματα. Έχουμε 33 τίτλους, η Μπαρτσελόνα πόσους έχει; Εσχάτως τα πάνε καλύτερα και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Ρεάλ Μαδρίτης: Αζάρ και Εμπαπέ στο στόχαστρο του Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε για μια δεύτερη θητεία στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και στόχος του είναι να βάλει σε τάξη την ομάδα και να την επαναφέρει στο μονοπάτι των επιτυχιών. Για να γίνει αυτό οι «μερένχες» θα χρειαστούν ενίσχυση και ήδη τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του 46χρονου έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως γράφει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» στο στόχαστρο της Ρεάλ έχουν μπει οι Κιλιάν Εμπαπέ και Εντέν Αζάρ.

Η περίπτωση του Βέλγου μεσοεπιθετικού ίσως είναι λίγο πιο περίεργη μετά την τιμωρία που έχει επιβληθεί στην Τσέλσι με την απαγόρευση των μεταγραφών. Βέβαια αν η ομάδα του Λονδίνου ικανοποιηθεί οικονομικά τότε μπορεί να τον παραχωρήσει. Όσον αφορά τον Εμπαπέ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2022, η υπόθεση είναι καθαρά οικονομική αφού το κλίμα στην Παρί δεν είναι είναι και το καλύτερο τον τελευταίο καιρό.

Συνεπώς αν η Ρεάλ πάει με κάποια μεγάλη πρόταση είναι πιθανό η γαλλική ομάδα να την κάνει δεκτή και ο 20χρονος να μετακομίσει στην Μαδρίτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments