Αθλητισμός

AEK: Οι Βέλγοι μιλάνε για επαφές με τον Βράνιες

AEK: Οι Βέλγοι μιλάνε για επαφές με τον Βράνιες
Η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες σύμφωνα με τα Βελγικά ΜΜΕ.

Η ΑΕΚ είδε τον Όγκνιεν Βράνιες να αποχωρεί το καλοκαίρι για λογαριασμό της Άντερλεχτ. Η “Ένωση” δεν μπόρεσε να βρει ικανό αντικαταστάτη, ενώ και ο Βόσνιο δεν κούμπωσε ποτέ στην ομάδα του Βελγίου.

Παράλληλα έσκασε και το ροζ σκάνδαλο και ο έμπειρος αμυντικός βρέθηκε στο περιθώριο. Όλους αυτούς τους μήνες ο Βράνιες στέλνει συνέχεια μηνύματα επιστροφής στην ΑΕΚ. Από την πλευρά τους και οι άνθρωποι της ομάδας και περισσότερο από όλους ο Δημήτρης Μελισανίδης έχει άριστες σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Τον τελευταίο καιρό ο φάκελος επιστροφής Βράνιες έχει ανοίξει για τα καλά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο διεθνής στόπερ έχει επικοινωνήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ και του ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του την περασμένη σεζόν. Την ίδια ώρα του έκανε γνωστό πως θέλει να συνεργαστεί και πάλι μαζί του.

AEK: Τόσα δίνει για Βράνιες

Αυτή η είδηση επιβεβαιώθηκε από τα ΜΜΕ στο Βέλγιο. Η ιστοσελίδα voetbalkrant υποστηρίζει πως έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ για την υπόθεση. Σε αυτό αναφέρει πως οι δυο ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις.  Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να καλύψει το μισό συμβόλαιο του Βράνιες. Θυμίζουμε ότι ο Βόσνιος λαμβάνει 800.000 ευρώ από την Άντερλεχτ.

Από την πλευρά τους οι “μοβ” θα ήθελαν να βρουν μια αμάδα που θα τους απαλλάξει από όλο το συμβόλαιο. Παράλληλα η ΑΕΚ φέρεται να προτείνει να μπει οψιόν αγοράς στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Βελγική ομάδα χρωστάει 1 εκατομμύριο ευρώ στον “δικέφαλο” για την μετακίνηση του Βράνιες πέρσι το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments