Αθλητισμός

As: «Ρομπέρτο για Ολυμπιακό, εφόσον αποσαφηνιστεί το μέλλον του Ζοσέ Σα»

As: «Ρομπέρτο για Ολυμπιακό, εφόσον αποσαφηνιστεί το μέλλον του Ζοσέ Σα»
Η ισπανική As επαναφέρει θέμα Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με στόπερ.

Η ισπανική εφημερίδα “As” επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα σύμφωνα με τις οποίες, στον Ολυμπιακό θέλουν τον Ρομπέρτο αλλά προτεραιότητα έχει να ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Ζοσέ Σα. «Τα χρήματα δεν θα είναι πρόβλημα, από τη στιγμή που θα τελειώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ. Όμως, ο σύλλογος του Πειραιά πρέπει πρώτα να λύσει το θέμα με το μέλλον του Ζοσέ Σα», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της «As» και συνεχίζει αναφερόμενο στα πεπραγμένα του Ισπανού πορτιέρε από τη στιγμή που έφυγε από το Λιμάνι.

«Ο Ρομπέρτο είναι μια επιλογή για το τέρμα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν», τονίζεται παράλληλα με το άρθρο να καταλήγει υπογραμμίζοντας: «Εκτός απροόπτου, ο Ρομπέρτο θα φύγει από την Εσπανιόλ χωρίς να έχει παίξει στο πρωτάθλημα, παρά μόνο στο Κύπελλο όντας στη σκιά του Ντιέγο Λόπεθ».

Στον Ολυμπιακό, πάντως, βλέποντας πως μπορεί η υπόθεση Σα να μην έχει θετική εξέλιξη, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ξένων γκολκίπερ. Μία απ’ αυτές είναι και του Ιβάν Κουεγιάρ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην Λεγανές, με την οποία έχει φέτος μία γεμάτη σεζόν έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ η περίπτωση που είχε έρθει στο προσκήνιο και πέρυσι, ωστόσο τελικά αυτή δεν προχώρησε.

Ολυμπιακός: Στόπερ στις προτεραιότητες του Μαρτίνς

Η απόκτηση στόπερ είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους» να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν από τώρα το «σαφάρι» τους για τη μεταγραφή του ηγέτη της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει περιπτώσεις, περιμένοντας από Μάιο να… φουλάρει μαζί με τη διοίκηση, όπως αναφέρεται στο «Φώς των Σπορ». Άλλες περιπτώσεις είναι πιο δύσκολες και αυτές είναι των Πεδράο και Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο πρώτος ανήκει στην Γκιμαράες, αποτελώντας άλλωστε και… πουλέν του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού, με την ομάδα του να μη συζητά με λιγότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για το δεύτερο, που εμπλέκεται εδώ και πάνω από έναν χρόνο στο ίδιο σενάριο, η Ιντερνασιονάλ θα ζητήσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, όμως, πιο προσιτοί θεωρητικά για τους Πειραιώτες. Με δύο γεμάτες σεζόν στο πρωτάθλημα Γαλλίας, φορώντας την φανέλα της Στρασμπούρ και μένοντας ίσως ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Πάμπλο Μαρτίνες έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις. Την ίδια ώρα, ο διεθνής Ισλανδός «άσος» της Ροστόφ, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, είναι μια πολύ καλή περίπτωση, ενώ οι ίδιες πληροφορίες μεταδίδουν, ότι υπάρχει και ακόμη καλύτερη, η οποία όμως δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη και πρόκειται για σέντερ μπακ, που έχει αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments