Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Παραμένει με μειωμένες αποδοχές ο Μουνιέ

Παναθηναϊκός: Παραμένει με μειωμένες αποδοχές ο Μουνιέ
Ο Μουνιέ θέλει πολύ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Αντονί Μουνιέ επιθυμεί μείνει στον Παναθηναϊκό, οι πράσινοι είναι απογοητευμένοι από την χρονιά του έμπειρου εξτρέμ που πιθανότατα θα συζητούσε και μικρότερο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Ο Γάλλος θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής φέτος για τον Πανανθηναϊκο. Αυτό, εξάλλου, είχε δείξει στην προετοιμασία, αυτό θα έπρεπε να γίνει με κριτήριο την εμπειρία, την προσωπικότητα και την ποιότητά του. Ο Γάλλος δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο την φετινή χρονιά, δεν βοήθησε καθόλου και έμεινε για αρκετό καιρό εκτός φόρμας και δράσης εξαιτίας μυϊκών τραυματισμών.

Το συμβόλαιο του έμπειρου εξτρέμ είναι το μεγαλύτερο στον Παναθηναϊκό, αγγίζει τις 400.000 ευρώ και οι «Πράσινοι» θα ήθελαν να απεμπλακούν από την τελευταίο χρόνο της συμφωνίας που αφορά την σεζόν που έρχεται. Οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μετά το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και είναι δεδομένο είναι πως ο Μουνιέ θέλει πολύ να παραμείνει στο τριφύλλι.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, εξάλλου, είναι χαρακτηριστικές.

«Περιμένω πρώτα να τελειώσει η σεζόν και στη συνέχεια θα συζητήσουμε. Δεν είναι στο μυαλό μου να αποχωρήσω από τον Παναθηναϊκό. Αν πρέπει να χωρίσουμε στο τέλος της σεζόν θα είμαι πραγματικά λυπημένος γιατί το κλαμπ δε θα έχει δει το αληθινό μου πρόσωπο. Δεν θέλω να φύγω ως αποτυχημένος από εδώ. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και να δείξω τον πραγματικό Αντονί Μουνιέ. Η νοοτροπία μου είναι ανταγωνιστική και μπορώ να αντιστρέψω την εικόνα που υπάρχει για μένα. Με πάσα ειλικρίνεια, θέλω ο Παναθηναϊκός να επανακτήσει τη θέση του και να παίξει ξανά στην Ευρώπη. Έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο, το μεγαλύτερο στο σύλλογο και περιμένουν πολλά από μένα. Ομως κι εγώ περιμένω πολλά και από μένα. Είμαι ο πρώτος που έχει απογοητευτεί από αυτή τη σεζόν που έκανα».

Είναι αρκετά πιθανό, ο Μουνιέ να μπει σε διαδικασία συζήτησης για μείωση αποδοχών, ώστε να πάρει μια τελευταία ευκαιρία να δείξει αυτά που πραγματικά μπορεί με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος είναι πρότυπο επαγγελματία για τους πιτσιρικάδες του συλλόγου, όμως, άπαντες περίμεναν πολλά περισσότερα από εκείνον. Αυτή την στιγμή όλα τα είναι ανοιχτά και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments