Αθλητισμός

Τσέλσι: Προσφέρει ρόλο στον Τσεχ όταν κρεμάσει τα γάντια του

Τσέλσι: Προσφέρει ρόλο στον Τσεχ όταν κρεμάσει τα γάντια του
Η Τσέλσι είναι έτοιμη να προσφέρει πόστο στον Πετρ Τσεχ στο τέλος της σεζόν που θα κρεμάσει τα γάντια του.

Η Τσέλσι είχε λύσει για πολλά χρόνια το πρόβλημα της κάτω από τα δοκάρια με τον Πετρ Τσεχ. Ο Τσέχος γκολκίπερ ήταν μέσα στους κορυφαίους στο κόσμο όσο αγωνιζόταν στο “Στάνφορντ Μπριτζ”. Ωστόσο με την πάροδο των ετών έχασε τη θέση του από τον Τιμπό Κουρτουά.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν ήθελε να περάσει μερικά από τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στον πάγκο. Παράλληλα δεν ήθελε να αποχωρήσει από το Λονδίνο. Χωρίς να του κρατήσει κανείς κακία, ο Τσεχ πήρε μεταγραφή για την συμπολίτισσα Άρσεναλ.

Τσέσλι: Δεν έχουν ξεχάσει τον Τσεχ

Αφού πέρασε μερικά χρόνια και στην άλλη πλευρά του Λονδίνου, ο Πετρ Τσεχ έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Νωρίτερα μέσα στην σεζόν ενημέρωσε ότι αυτή θα είναι η τελευταία του στους αγωνιστικούς χώρους.

Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει καιρός από τη μέρα που έφυγε από την Τσέλσι, οι “μπλε” δεν τον έχουν ξεχάσει. Μάλιστα θέλουν να επιστρέψει κοντά τους μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Άρσνεαλ. Συγκεκριμένα θέλουν να του προσφέρουν πόστο μέσα στην ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, θα πάρει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Αυτή παραμένει κενή από τον Νοέμβριο του 2017, όταν και παραιτήθηκε ο τότε τεχνικός διευθυντής Μάικλ Εμενάλο. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, θα ζητηθεί από τον έμπειρο άσο να αναλάβει καθήκοντα μόλις τελειώσει η σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments