Αθλητισμός

AEK: Τα γυρίζουν για Βράνιες οι Βέλγοι

AEK: Τα γυρίζουν για Βράνιες οι Βέλγοι
Η ΑΕΚ θέλει τον Όγκνιεν Βράνιες, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την Άντερλεχτ.

Η ΑΕΚ θα βγει το καλοκαίρι στην αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Για την ακρίβεια όχι οποιοδήποτε στόπερ. H “Ένωση” έχει πάρει απόφαση να κάνει τα πάντα προκειμένου να ντύσει και πάλι στα “κιτρινόμαυρα” τον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος αποχώρησε το καλοκαίρι για την Άντερλεχτ,αλλά δεν κόλλησε ποτέ στον σύλλογο του Βελγίου. Μέτριες εμφανίσεις, νεύρα και το ροζ σκάνδαλο τον έφεραν στο περιθώριο. Οι “μοβ” έχουν πάρει απόφαση να απαλλαχθούν από το βαρύ συμβόλαιο του.

AEK: Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για επαφές των δυο ομάδων. Μάλιστα, οι Βέλγοι αποκάλυψαν χθες πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους δυο συλλόγους. Νεότερο δημοσίευμα αναφέρει πως για την ώρα δεν έχει τελειώσει κάτι.

“Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ εύχεται να συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τον Βράνιες. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για διαπραγματεύσεις. Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει δανεικό τον άλλοτε αγαπημένο των φιλάθλων της.

Η Άντερλεχτ είναι θετική, αλλά δεν μπορεί να επωμιστεί το υψηλό συμβόλαιο του Βόσνιου και ο Βράνιες δεν θέλει να χάσει χρήματα. Αν η Άντερλεχτ θέλει να τον απομακρύνει, θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις. Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, ό,τι κι αν αναφέρουν κάποια ελληνικά ΜΜΕ”,αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments