Αθλητισμός

Νίκος Παππάς: Επικό post για την ήττα του στο τσούγκρισμα των αυγών (pic)

Νίκος Παππάς: Επικό post για την ήττα του στο τσούγκρισμα των αυγών (pic)
"Εριξε" το Instagram με την ατάκα του ο Νίκος Παππάς.

O μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς εκτός από το ταλέντο που έχει στο παρκέ, είναι γνωστός και για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του. Πολλές φορές μάλιστα, δεν φοβάται να “τσαλακώσει” τον εαυτό του στα social media προσφέροντας άφθονο γέλιο στους διαδικτυακούς του φίλους. Έτσι, για άλλη μια φορά δεν έκανε κάτι διαφορετικό από ότι συνηθίζει με ένα story του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram να γίνεται viral.

Ο Νίκος Παππάς, όπως είναι γνωστό είναι απών από τα γήπεδα λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που τον βασανίζει. Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία να περάσει τις ημέρες του Πάσχα παρέα με τους κοντινούς του ανθρώπους. Ωστόσο, ενώ οι περισσότεροι χαίρονται τη συγκεκριμένη ημέρα ο γνωστός μπασκετμπολίστας είχε ένα λόγο να νιώθει κάπως… στεναχωρημένος.

Ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως δεν είναι και ήταν και τόσο τυχερός, αφού το αβγό του κομματιάστηκε. Ο γκαρντ των “πρασίνων” δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός με την ατάκα του να είναι επική.

«Ούτε εδώ.Τουλάχιστον κέρδισα το φλουρί το 2001», έγραψε χαρακτηριστικά. Όπως είπαμε η ατάκα του άμεσα άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφού τα ΜΜΕ άρχισαν να την αναπαράγουν.

  • Δείτε την ανάρτησή του:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments