Video

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα έκανε το 1-0 στην ασυλία (vid)

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα έκανε το 1-0 στην ασυλία (vid)
Survivor spoiler: Έγινε γνωστό ποια ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor spoiler: Με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα, το reality επιβίωσης έκανε μια παύση για λίγες μέρες. Ωστόσο σήμερα Κυριακή του Πάσχα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες. Μάλιστα, με αγώνισμα ασυλίας.

Το επεισόδιο που πρόκειται να προβληθεί σήμερα, έχει ήδη παίξει στην Τουρκία που φυσικά δεν γιορτάζει το Πάσχα. Αυτό σημαίνει πως γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι ο νικητής του πρώτου από τα δυο αγωνίσματα που θα γίνουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο οι δύο ομάδες διεκδικούν την πολυπόθητη ασυλία! Stay tuned!🔥 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr @sakiswp @giorgoslianos.official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Survivor spoiler: Έγινε το πρώτο βήμα

Οι πληροφορίες από την Τουρκία ανέφεραν ότι η “άσπρη ομάδα” έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και οι λευκοί πήραν την πρώτη νίκη. Μάλιστα, παρά το αρχικό ντέρμπι, επικράτησαν άνετα με 10-5.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα δούμε και το δεύτερο παιχνίδι στο ίδιο επεισόδιο. Με τα τωρινά δεδομένα αυτό φαντάζει δύσκολο να γίνει, ωστόσο η μαύρη ομάδα θα έχει την ευκαιρία να πάρει την ρεβάνς της επόμενες μέρες.

Θυμίζουμε ότι μέσα στα επόμενα αγωνίσματα θα γίνει σίγουρα ένα με έπαθλο επικοινωνίας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί για να μιλήσουν οι Έλληνες παίκτες με τις οικογένειες τους το Πάσχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments