Αθλητισμός

Αλάνιασπορ: Απέσυρε την φανέλα με το “90” του αδικοχαμένου Σουράλ (pic)

Αλάνιασπορ: Απέσυρε την φανέλα με το “90” του αδικοχαμένου Σουράλ (pic)
Την απόφαση να αποσύρει την φανέλα με το νούμερο "90" έλαβε η Αλάνιασπορ.

Την απόφαση να αποσύρει την φανέλα με το νούμερο «90» έλαβε η Αλάνιασπορ. Ο τουρκικός σύλλογος με μία λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (30/04) γνωστοποίησε πως η φανέλα με τον αριθμό «90» αποσύρεται, μετά τον τραγικό θάνατο του Τζόζεφ Σουράλ. Κανένας από τους ανθρώπους της ομάδας από την Αλάνια δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τον αιφνίδιο χαμό του 28χρονου επιθετικού, ο οποίος με άλλους 6 συμπαίκτες του επέβαινε στο μοιραίο μίνι βαν που νοίκιασαν για να επιστρέψουν στην έδρα τους μετά το ματς με την Καϊσερίσπορ.

«Η φανέλα με τον αριθμό “90” αποσύρεται στη μνήμη του Τζόσεφ», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου.

Ο χαμός του Σουράλ έχει συγκλονίσει τους πάντες. Να αναφέρουμε ότι άφησε πίσω τη σύζυγό του Ντενίσα Σουράλ και τις μικρές κόρες του, Βανέσα και Μελίσα. Το απόγευμα της Δευτέρας (29/4) το φέρετρο με τη σωρό του έφτασε στο γήπεδο της ομάδας και εκεί ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, με τους παράγοντες της Αλάνιασπορ να τον αποχαιρετούν και να τονίζουν πως “δεν θα ξεχαστεί ποτέ”.

Το σχετικό tweet:

Η αποστολή της Αλάνιασπορ επέστρεφε μετά την εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καϊσερισπορ όταν ένα από τα βαν που νοίκιασαν οι παίκτες ανετράπη από την πορεία του με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά από τους επιβαίνοντας.

Σε πιο σοβαρή κατάσταση από όλους ήταν ο Τζόσεφ Σουράλ. Ο Τσέχος μέσος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, αφού όπως διαπιστώθηκε είχε σπάσει τον αυχένα του, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 28χρονος επιθετικός είχε πάρει μεταγραφή στην τουρκική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο από την Σπάρτα Πράγας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments