Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Οι “ηχηρές” απουσίες από τον γάμο της

Βάσω Λασκαράκη: Οι “ηχηρές” απουσίες από τον γάμο της
Η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον Λευτέρη Σουλτάτο στην Κρήτη.

Η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε τον Κρητικό αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο, στον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη. Συγκεκριμένα, στις αρχές του Απρίλη έγινε γνωστό πως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος θα παντρεύονταν, καθώς δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα “Εστία”. “Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην.”, αναφερόταν.

Η ηθοποιός ούσα χαμηλών τόνων, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον γάμο της, αρκέστηκε στο να απαντήσει: ““Σιγά που δεν θα το μαθαίνατε για τον γάμο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πέθανε και αυτή δεν πειράζει. Δεν ξέρω αν θα είναι παραδοσιακός ο γάμος, θα δείξει. Ανεβάζω φωτογραφίες με τον σύντροφό μου όταν αισθανθώ κάτι και κάποια φυτογραφία μου αρέσει. Δεν είναι και πάρα πολλές. Δυο-τρεις είναι. Ίσως τα stories είναι περισσότερα. Αν μου αρέσει κάτι θα το ανεβάσω. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις! Έχω γυρίσματα μέχρι τέλη Ιουνίου. Ό,τι μπορώ θα κάνω για τις προετοιμασίες του γάμου. Τη δημοσιότητα προσπαθεί ο καημένος να την αποδεχτεί. Μετά την αναγγελία του γάμου, όταν ένας άνθρωπος που δεν ξέρει από αυτά, σοκάρεται λίγο. Γιατί δεν πιστεύει ότι θα συμβεί. Εγώ το πίστευα”! Αν και όλοι πίστευαν πως ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, το ζευγάρι έκανε την έκπληξη και παντρεύτηκε χθες, Δευτέρα (29/04).

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως απουσίαζαν οι κολλητές της φίλες. Η Αθηνά Οικονομάκου και η Νικόλ Παναγιώτου. Μάλιστα οι φίλες τους έκαναν τις πασχαλινές τους διακοπές στην Σαντορίνη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Βάσω Λασκαράκη θα είναι μια από τις νονές του γιου της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμου.

View this post on Instagram

Yes or No? __________________________________________ @nikolpanagiotou #Santorini #view #Imerovigli #greece #lovethisplace #islandlover #newbeginnings #AthinaTravelsToSantorini

A post shared by Aᴛʜɪɴᴀ Oɪᴋᴏɴᴏᴍᴀᴋᴏᴜ (@athinao1konomakou) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments