Video

Σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα: “Τόσα χρόνια έκαναν τα στραβά μάτια”, λέει ο γιος του εικονολήπτη

Σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα: “Τόσα χρόνια έκαναν τα στραβά μάτια”, λέει ο γιος του εικονολήπτη
Ο σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα φέτος είχε τραγική κατάληξη με τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου εικονολήπτη.

Σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα: Σε νέο ξέσπασμα προχώρησε ο γιος του 53χρονου ιδιοκτήτη που βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια του εθίμου που λαμβάνει χώρα κάθε Πάσχα στη Μεσσηνία. Μετά το σάλο λοιπόν που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του δημάρχου, οι οποίες έγιναν και ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ο γιος του αδικοχαμένου Κώστα Θεοδωρακάκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

“Γνωρίζω ότι δεν υπήρχε άδεια για όλο αυτό τόσα χρόνια και απλά έκαναν τα στραβά μάτια όλοι και για αυτό δεν υπήρχε ούτε αστυνομία, ούτε ασθενοφόρο, ούτε πυροσβεστική εκεί, ούτε τίποτα”. Αυτά είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του star, ο γιος του αδικοχαμένου εικονολήπτη, που πέθανε τραυματισμένος στον σαϊτοπόλεμο, τον οποίο είχε πάει για να καταγράψει με την κάμερά του το Πάσχα.

Ο 53χρονος εικονολήπτης:

«Υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τον πατέρα μου να είναι πίσω από ένα σχοινί απλό που είχαν βάλει από το Δήμο, δεν ξέρω ποιος το είχε βάλει και να κάθεται εκεί. Ήταν εκεί και η σαΐτα τον χτύπησε εκεί. Δεν πλησίασε, δεν μπήκε μέσα, στην ουσία δεν ήταν δίπλα σε αυτούς που έκαναν ό,τι έκαναν με τις σαΐτες. Ήταν εκεί που έπρεπε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο και για αυτό το λόγο βγήκε και μια γυναίκα και δήλωσε ότι αν δεν ήταν ο πατέρας μου, μπορεί να μην ήταν μαζί μας. Γιατί ο πατέρας μου της είπε να πάει παραπέρα».

Ο ίδιος λέει μάλιστα, ότι δεν έχει καμία σημασία που ο δήμαρχος ανασκεύασε την δήλωσή του μετά τις αντιδράσεις. Θυμίζουμε ότι παρά την τραγωδία, ο δήμαρχος επέμενε ότι ο σαϊτοπόλεμος κάνει… καλό στην περιοχή και ότι είναι στο DNA των Μεσσηνίων.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του Star:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments