Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τι ισχύει για την παραμονή Χιμένεθ

ΑΕΚ: Τι ισχύει για την παραμονή Χιμένεθ
ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ και η παραμονή του στην Ένωση είναι ανοιχτό ζήτημα μέχρι στιγμής.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Πρώτα όμως θα αγωνιστεί (με πολλές αλλαγές) στη Λιβαδειά για το φινάλε της κανονικής περιόδου την Κυριακή και εν συνεχεία θα δώσει τον μεγάλο και τελευταίο αγώνα της σεζόν. Διεκδικώντας ένα τρόπαιο που έχει χάσει σε δύο σερί τελικούς από τον ΠΑΟΚ το 2017 και το 2018.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό και για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος και τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ «τρέχουν» το τελευταίο διάστημα για το πλάνο της επόμενης χρονιάς και κοινό μυστικό είναι ότι έχει γνώση και ο Μανόλο Χιμένεθ αρκετών κινήσεων. Οπως πχ της «καυτής» υπόθεσης με τον Ογκνιέν Βράνιες, του Νο1 στόχου της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας το προσεχές καλοκαίρι.

Όλα τα… λεφτά σαφώς στην υπόθεση αυτή είναι η στάση, η άποψη και η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Του αφεντικού της ΑΕΚ που παίρνει σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα την τελευταία και οριστική απόφαση. Και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφανθεί αν μείνει ή όχι ο Μανόλο Χιμένεθ και του χρόνου. Αυτό που καταγράφεται είναι ενδείξεις προς παραμονή, αλλά δεν φτάνουν να μιλήσουμε από τώρα για παραμονή του Ισπανού τεχνικού στην Ενωση και για το καλοκαίρι.

Υπάρχουν δυνατά και αδύναμα σημεία του Μανόλο και άπαντες τα γνωρίζουν πια, αφού βρίσκεται στην 3η περίοδο του στην ΑΕΚ.

Και αναμένουν και το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά και πολύ περισσότερο τον τελικό με τον ΠΑΟΚ για οριστικά και πιο ασφαλή συμπεράσματα. Το όπλο της ΑΕΚ είναι ότι έχει τον Χιμένεθ δικό της και δεν χρειάζεται να ψάχνει νέο προπονητή, αν πειστεί πραγματικά ότι μπορεί να την κάνει ξανά ανταγωνίστρια για τον τίτλο.  Ωστόσο, αν στην ΑΕΚ κάνουν σκέψεις για άλλο προπονητή, πρέπει να βγουν στην αγορά για να φέρουν από το εξωτερικό τον «εκλεκτό». Και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments