Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Διαψεύδει ο μάνατζερ του Μήτρογλου

Ολυμπιακός: Διαψεύδει ο μάνατζερ του Μήτρογλου
Ο Ολυμπιακός δεν έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Κώστας Μήτρογλου σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Οι Τούρκοι βασίστηκαν σε αυτό και κυκλοφόρησαν ένα σενάριο που θέλει τον Κώστα Μήτρογλου να επιστρέφει στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα tavkim, ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

«Ο Κώστας Μήτρογλου αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ με πολλές ελπίδες», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ και προσθέτει: «Παρά το γεγονός αυτό, οι Έλληνες ενδιαφέρονται σοβαρά για τον διεθνή σκόρερ που δεν έχει καλή απόδοση. Ο Γιάννης Μώραλης, πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία».

Η ιστοσελίδα tavkim φιλοξενεί και μια δήλωση του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος φέρεται να λέει:«Ναι, η είδηση είναι σωστή και ο Κώστας μας ενδιαφέρει πολύ.  Είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, αρέσει στους οπαδούς μας και πολύ σύντομα θα δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωσή του»

Ολυμπιακός: Διαψεύδει ο μάνατζερ του Μήτρογλου

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με δηλώσεις του ξακαθάρρισε πως τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αλήθεια. Ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί ο Έλληνας επιθετικός την νέα αγωνιστική σεζόν.

“Οι ισχυρισμοί ότι ο Κώστας θα πάει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν προέρχονται από τον Τύπο της Τουρκίας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας δεν σκέφτεται κάτι από αυτά. Ο στόχος του είναι η κατάκτηση του 22ου τίτλου της Γαλατάσαραϊ. Θέλει να κάνει τα πάντα για να πάρει η ομάδα του το 22ο πρωτάθλημα, αυτό σκέφτεται μόνο. Αυτό είναι το μοναδικό γεγονός», δήλωσε ο εκπρόσωπος του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα της Τουρκίας την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Σέβεται τις συμφωνίες που κάνει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments