Αθλητισμός

Ίκερ Κασίγιας: Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Ισπανό τερματοφύλακα

Ίκερ Κασίγιας: Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Ισπανό τερματοφύλακα
Ο Ίκερ Κασίγιας μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη δε θα μπορέσει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Η είδηση ότι ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο προκάλεσε σοκ σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο. Ο «Άγιος» Ίκερ βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αναγκαστεί να βάλει πρόωρο τέλος στην σπουδαία του καριέρα.

Ο καρδιολογός και πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν μίλησε για την κατάσταση του Κασίγιας, εκτιμώντας δυστυχώς ότι δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 38χρονος γκολκίπερ. «Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσο μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κορμπαλάν.

Λιονέλ Μέσι: Το μήνυμά του στον Ίκερ Κασίγιας

Πάνω στο… μεθύσι της χαράς για την επικράτηση (3-0) επί της Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, λοιπόν, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στον Ισπανό τερματοφύλακα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της Πόρτο. «Ευχαριστημένοι με το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα. Ακόμα, βέβαια, μένει το παιχνίδι του Άνφιλντ, μια δύσκολη έδρα, όπου η Λίβερπουλ είναι ομαδάρα και θα μας δυσκολέψει.

Έρχεται η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν και πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να στείλω μια αγκαλιά στον Ίκερ Κασίγιας και να του ευχηθώ να αναρρώσει πολύ σύντομα», έγραψε ο Μέσι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Ισπανό τερματοφύλακα που πέρασε περιπέτεια με την υγεία του.

Δείτε το μήνυμα του Μέσι:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments