Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κοιτάζει τον Βινίσιους

Ολυμπιακός: Κοιτάζει τον Βινίσιους
Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Κάρλος Βινίσιους που ανήκει στη Νάπολι.

Ο Ολυμπιακός θα το ψάξει καλά για τον επιθετικό που θέλει. Ένα από τα ονόματα που τον ενδιαφέρουν είναι ο Κάρλος Βινίσιους. Ο 24χρονος επιθετικός ανήκει στη Νάπολι, που τον έδωσε δανεικό στην Μονακό, για το δεύτερο μισό της σεζόν. Το πρώτο μισό το έβγαλε στην Ρίο Αβε, όπου έβαλε 8 γκολ σε 14 ματς πρωταθλήματος, δίνοντας και μία ασίστ.

Τρομερά νούμερα, ενώ ανήκει στο γραφείο του Ζόρζε Μέντες. Παράλληλα «σπρώχνεται» και από το γραφείο του Αντόνιο Τεϊξέιρα (promosport). Στο τελευταίο γραφείο ανήκουν οι Φερνάντο Βαρέλα, Μαραφόνα… Ο Βινίσιους έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» και ο Πέδρο Μαρτίνς φάνηκε να είναι θετικός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμαθε λεπτομέρειες από την πορεία του στη Ρίο Άβε, στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Παράλληλα είναι και ο Λεονάρντο Ζαρτίμ, από τον οποίο μπορεί να αντλήσει πληροφορίες, αφού είναι αυτός που είπε το ναι για να πάει στη Μονακό. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει το όνομα του στη σχετική λίστα. Είναι μια πιο εύκολη λύση, από τις άλλες που έδειξε ενδιαφέρον, ωστόσο οι Πειραιώτες περιμένουν να ξεκαθαρίσει η Νάπολι τις προθέσεις της για τον παίκτη, με τους «παρτενομπέι» όπως όλα δείχνουν να σκέφτονται εκ νέου το ενδεχόμενο παραχώρησης του με την μορφή δανεισμού.

Ολυμπιακός: Ταξίδι στην Πορτογαλία για παίκτες ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τα τελευταία χρόνια την προτίμηση του στην Πορτογαλική αγορά. Η παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως όλα δείχνουν οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν ξανά προς την Ιβηρική χώρα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην πατρίδα του μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Το ταξίδι του δεν είναι μόνο για να δει τους δικούς του, αλλά και για μεταγραφικά ζητήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments