Διεθνή

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Η πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή της σειράς (pic)

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Η πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή της σειράς (pic)
Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» επιστρέφουν μετά από δυο δεκαετίες.

Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ή «Beverly Hills 90210» (όπως είναι το όνομα του σήριαλ στα αγγλικά) είναι γεγονός. Μάλιστα οι συντελεστές της σειράς ανέβασαν φωτογραφία από τα γυρίσματα.  Με εξαίρεση τον Λουκ Πέρι (Ντίλαν), ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγο καιρό, η παλιοπαρέα που άφησε το στίγμα της στα 90’s είναι πάλι εδώ. Η Γκάμπριελ Κάρτερις (τηλεοπτική Άντρεα) ανήρτησε ένα post με τους αρχικούς πρωταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης και της Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα), η οποία επιβεβαίωσε πρόσφατα τη συμμετοχή της.

Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τα πρώτα επεισόδια, με τα οποία θα συνεχιστεί η θρυλική σειρά.

Δείτε την φωτογραφία

View this post on Instagram

Working hard! Can’t wait to show you what we’ve been up to!

A post shared by Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris) on

Στη σειρά θα συμμετέχουν και οι Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον), Τζένι Γκαρθ (Κέλι), Ίαν Ζίρινγκ (Στηβ), Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα) και Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ). Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» είχαν συνολικά 10 σεζόν, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 1990 και το τελευταίο τον Μάιο του 2000.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Fox, η σειρά που θα αποτελείται από έξι επεισόδια, θα βγει στις οθόνες το ερχόμενο καλοκαίρι.  Οι Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling θα παίξουν τους εαυτούς τους και όχι τους ήρωες του Beverly Hills 90210.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments