Μedia

MasterChef: Οι κριτές βάζουν τα πράγματα στη θέση τους

MasterChef: Οι κριτές βάζουν τα πράγματα στη θέση τους
Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef.

Οι παίκτες του MasterChef θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα σχόλια των τριών κριτών του διαγωνισμού μαγειρικής, οι οποίοι θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους μετά την ομαδική δοκιμασία που έφτασε στα όριά τους ειδικά τους παίκτες της μπλε ομάδας. Η ομάδα που θα κερδίσει απόψε στην ομαδική δοκιμασία θα έχει την ευκαιρία, μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη, να απολαύσει ένα υπέροχο έπαθλο. Η κερδισμένη ομάδα θα επισκεφθεί την κουζίνα του Matsuhisa Athens, μαζί με τον Head sushi Chef του εστιατορίου Tony Βρατσάνο. Θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς φτιάχνεται το sushi από τον καλύτερο δάσκαλο. Η ηττημένη ομάδα θα περάσει στην κουζίνα του MasterChef και εκεί οι τέσσερις παίκτες θα δώσουν μία “μάχη” παρατηρητικότητας, γευσιγνωσίας και γερής μνήμης, η οποία θα καθορίσει τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Η θερμοκρασία θα χτυπήσει κόκκινο, καθώς βρισκόμαστε πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό.

MasterChef: Τι έγινε στην ομαδική δοκιμασία

Το επεισόδιο της Τετάρτης ήταν συναρπαστικό και εντελώς διαφορετικό από όσα είχαμε δει μέχρι σήμερα. Οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν σε μία ομαδική δοκιμασία για γερά νεύρα. Οι παίκτες είχαν ανάμεσά τους έναν τοίχο και έπρεπε να συνεννοηθούν προκειμένου να φτιάξουν τρία πανομοιότυπα πιάτα. Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν λοιπόν στα δυο και μαγείρεψαν τα τρία πιάτα, χωρίς να βλέπουν ο ένας τον άλλο. Η δοκιμασία κρίθηκε στην εμφάνιση, τη γεύση, αλλά και στο κατά πόσο τα δύο πιάτα της ίδιας συνταγής έμοιαζαν.Τα ουρλιαχτά της Σπυριδούλας ωστόσο φάνηκε ότι ενόχλησαν την μπλε ομάδα, οι παίκτες της οποίας έκαναν παράπονα στους κριτές.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν, αλλά και απογοητεύτηκαν. Αν κρίνει κανείς από τα σχόλια που έκαναν για την κόκκινη ομάδα, φαίνεται ότι η ομάδα οδεύει προς μία άνετη νίκη. Η μπλε ομάδα έκανε λάθη και μάλιστα σημαντικά, τα οποία επισημάνθηκαν και από τους κριτές. Η μπλε ομάδα είχε δύο αστοχίες στα πιάτα – χρησιμοποίησαν διαφορετικό σκεύος για το ίδιο πιάτο – και μεγάλη απόκλιση στο στήσιμο και τη γεύση του γλυκού.

MasterChef: Δείτε όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments