Αθλητισμός

Ούτε στην Ελλάδα: Μέτρησε γκολ που δεν έφτασε καν στη γραμμή του τέρματος

Ούτε στην Ελλάδα: Μέτρησε γκολ που δεν έφτασε καν στη γραμμή του τέρματος
Ένα γκολ φάντασμα μέτρησε σε αγώνα στην Παραγουάη.

Γκολ: Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να λέμε ότι έχουμε και το καλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ούτε από πλευράς θεάματος ούτε ενδιαφέρον. Και κακά τα ψέμματα τα μάτια του Έλληνα οπαδού έχουν δει αμέτρητα “μαργαριτάρια” στα ελληνικά γήπεδα.

Γκολ που μπήκαν αλλά δεν μέτρησαν, γκολ που δεν πέρασαν ποτέ τη γραμμή αλλά κατοχυρώθηκαν κανονικά, ατελείωτα λανθασμένα πέναλτι και οφσαίντ. Γι’ αυτό και το VAR, όταν και αν έρθει ποτέ στη χώρα μας, αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα του ποδοσφαίρου. Τότε μπορεί να επιστρέψουν ξανά οι φίλαθλοι στα γήπεδα.

Στην Παραγουάη έγινε όμως μία φάση που δεν την έχουμε ζήσει ούτε εμείς στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα η απόλυτη «σφαγή» πραγματοποιήθηκε από τους διαιτητές στο παιχνίδι της Σέρο Πορτένιο με τη Σαν Λορέντσο.  Στο 73ο λεπτό και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ο επιθετικός της Σαν Λορέντζο, Σεμπάστιαν Φερνάντεζ, εξαπέλυσε μια βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Σέρο Πορτένιο και στη συνέχεια έσκασε σε μία σχετικά μεγάλη απόσταση, μακριά από την γραμμή του τέρματος. Ο επόπτης, όμως, είδε με κάποιον τρόπο ότι η μπάλα ήταν μέσα και έδωσε γκολ, κάτι που επικύρωσε και ο διαιτητής. Κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε το γκολ-φάντασμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments