Ελλάδα

Προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Άρχισαν οι αιτήσεις – Πότε λήγει η προθεσμία

Προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Άρχισαν οι αιτήσεις – Πότε λήγει η προθεσμία
Ξεκίνησαν από την Πέμπτη 2 Μαϊου, οι αιτήσεις για την επιλογή σπουδαστών και σπουδαστριών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Ξεκίνησαν από την Πέμπτη 2 Μαϊου, οι αιτήσεις για την επιλογή σπουδαστών και σπουδαστριών στις Ένοπλες Δυνάμεις. Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την επιλογή σπουδαστών (ακαδημαϊκού έτους 2019-20) η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης θα γίνει μέσω ειδικής εφαρμογής που βρίσκεται στην τοποθεσία https://www.asei-assy.mil.gr. Η πλατφόρμα θα δέχεται αιτήσεις έως και 20 Μαΐου 2019.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε την προκήρυξη ∆ιαγωνισµού Επιλογής Σπουδαστών/τριών Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ), Ευελπίδων (ΣΣΕ), Ναυτικών ∆οκίµων (ΣΝ∆), Ικάρων (ΣΙ), Αξιωµατικών Σωµάτων (ΣΣΑΣ), Αξιωµατικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ), Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ), Πολεµικού Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και Πολεµικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ).

Το αρμόδιο υπουργείο, συνιστά στους μαθητές να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έγκαιρα, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για τη διόρθωση ή συμπλήρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών, που θα τους ζητήσουν τα εξεταστικά κέντρα.

Αναδρομικά – Συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων: Πότε θα καταβληθούν

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες στις οποίες θα καταβληθούν τα ποσά για τις συντάξεις του Ιουνίου 2019. Η χρονική αυτή περίοδος αφορά το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και προφανώς τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και το Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και άλλους οργανισμούς και φορείς. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και το Π.Σ, η κρίσιμη ημερομηνία καταβολής των ποσών για τις προσωρινές συντάξεις, είναι η Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.

Αναφορικά με την καταβολή σε άλλους φορείς και οργανισμούς:

  • Το Δημόσιο θα πληρώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2019 την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.
  • Το ΙΚΑ θα πληρώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2019 την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.
  • Το ΝΑΤ θα δώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2019 την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.
  • Ο ΟΑΕΕ θα πληρώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2019 τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019.
  • Ο ΟΓΑ θα πληρώσει τις συντάξεις Ιουνίου 2019 τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019.

Τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα δώσουν τις συντάξεις Ιουνίου 2019 την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, ενώ το ΕΤΕΑΕΠ θα πληρώσει τις επικουρικές συντάξεις Ιουνίου 2019 την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments