Video

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η σειρά που σαρώνει στην τηλεθέαση (vid)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η σειρά που σαρώνει στην τηλεθέαση (vid)
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Σεζόν 6: Το κοινό και τον Απρίλιο καθηλώθηκε από την κωμική σειρά του Alpha.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Ο Alpha κατάφερε και τον Απρίλιο να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης και η κωμική σειρά της prime time ζώνης βοήθησε σημαντικά σε αυτή την εξέλιξη. Από τα στοιχεία της Nielsen προκύπτει ότι από 1-30 Απριλίου 2019, ο Alpha ήταν πρώτο κανάλι στην τηλεθέαση στην prime time, στο σύνολο πληθυσμού, με 17,6%. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Top 5 των προγραμμάτων μυθοπλασίας, στο σύνολο πληθυσμού, ο Alpha κατέκτησε τις 2 πρώτες θέσεις.

Πιο αναλυτικά, τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι σειρές «Το Τατουάζ» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την 4η θέση «Το σόι σου». Στο δυναμικό κοινό 18-54, ο Alpha κατέκτησε 3 θέσεις με τις σειρές του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (1η θέση), «Το Τατουάζ» (3η θέση), και «Το σόι σου» (4η θέση).

Ακόμα, στο Top 10 των προγραμμάτων, στο σύνολο πληθυσμού, ο Alpha είχε παρουσία με 5 προγράμματα: «Πάμε πακέτο» (1η θέση), «Το τατουάζ» (4η θέση), «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (5η θέση) «Το σόι σου» (7η θέση) και «Έλα στη θέση μου» (9η θέση), και στο δυναμικό κοινό 18-54 παρουσία με επίσης 5 προγράμματα: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (3η θέση) «Το Τατουάζ» (5η θέση), «Το σόι σου» (6η θέση) «Πάμε πακέτο» (8η θέση) και «Έλα στη θέση μου» (10η θέση).

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τι θα γίνει με τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς

Οι φανατικοί της σειράς αγωνιούν για το αν οι πρωταγωνιστές θα μουρμουρίζουν και του χρόνου. Απάντηση δεν δίστασε να δώσει ο τηλεοπτικός Μπάμπης, κατά κόσμον Σπύρος Τσεκούρας. Ο φανατικός με το ποδόσφαιρο τηλεοπτικός “Μπάμπης”  αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει τίποτα από μπάλα και ότι ζήτησε βοήθεια από έναν φίλο του, ο οποίος τον ενημερώνει για τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις και τα συνθήματα που ακούγονται στα γήπεδα. Όσο για το μέλλον της σειράς, ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε ότι δεν είναι κάτι επίσημο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η αγαπημένη κωμική σειρά θα πάρει το “πράσινο φως” και για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments