Lifestyle

Scarlett Johansson: Φλογερή νύχτα με γνωστό ηθοποιό σε ασανσέρ ξενοδοχείου

Scarlett Johansson: Φλογερή νύχτα με γνωστό ηθοποιό σε ασανσέρ ξενοδοχείου
Η Scarlett Johansson πέρασε μια φλογερή νύχτα με γνωστό ηθοποιό σε ασανσέρ ξενοδοχείου.

Η Scarlett Johansson είναι μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς των τελευταίων ετών. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της συνδυάζεται και με ένα εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Αυτό την οδήγησε σε μια φλογερή νύχτα με γνωστό ηθοποιό. Μάλιστα, όλα διαδραματίστηκαν σε ασανσέρ μεγάλου ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα στο Chateau Marmont. Ένα ξενοδοχείο που για πολλά χρόνια αποτελούσε το επίκεντρο για πολλές πικάντικες ιστορίες. Όλα τα παραπάνω ήρθαν στην επιφάνεια από το βιβλίο του Shawn Levy με τίτλο: «The Castle on Sunset: Life, Death, Love, Art, and Scandal at Hollywood’s Chateau Marmont».

Scarlett Johansson: Το τετ α τετ με τον Benicio Del Toro

Μια από τις ιστορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έχει πρωταγωνίστρια την Scarlett Johansson. Η γνωστή ηθοποιός είχε ερωτική συνεύρεση με τον Benicio Del Toro. Μάλιστα το πάθος ήταν τόσο μεγάλο που οι δυο τους δεν μπορούσαν να περιμένουν να φτάσουν στο δωμάτιο τους με αποτέλεσμα όλα να γίνουν μέσα στο ασανσέρ.

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την επίδοξη πολιτική καριέρα της Johansson. Η πρωταγωνίστρια των Avengers δήλωσε πρόσφατα πως δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική τα επόμενα χρόνια. Για την ώρα έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της στην υποκριτική.

Θυμίζουμε ότι η Scarlett Johansson αποτελεί μέρος της τελευταίας πράξης των Avengers της Marvel και αναμένεται να επιστρέψει ξανά στον ρόλο της Natassa Romanov για μια solo ταινία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments