Ελλάδα

Άκης Τσελέντης: Καρέ – καρέ το τροχαίο στο Περιστέρι (vid)

Άκης Τσελέντης: Καρέ – καρέ το τροχαίο στο Περιστέρι (vid)
Το ατύχημα συνέβη το πρωί του Σαββάτου όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Άκης Τσελέντης, συγκρούστηκε με άλλο όχημα στη Λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι.

Θύμα σοβαρού τροχαίου στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι έπεσε το πρωί του Σαββάτου (04.05.2019) ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Τσελέντης. Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν από το όχημα του, τον σεισμολόγο μετά το τροχαίο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το ατύχημα συνέβη όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Άκης Τσελέντης, συγκρούστηκε με άλλο όχημα στη Λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι. Ο σεισμολόγος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί. Για τον απεγκλωβισμό του μάλιστα επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου με τρία οχήματα, όπως ανέφερε σε tweet της η Πυροσβεστική.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα είδε στην κάμερα του Star: «Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο, πρέπει να του έφυγε το αμάξι, να του έφυγε το τιμόνι και γύρισε και «έσκασε» εδώ στην κολόνα. Στην αρχή δεν είχε τις αισθήσεις του, εμείς σβήσαμε τη μηχανή και κοιτάξαμε μήπως είχε πάθει τίποτα, μετά συνήλθε, Άνοιξε τα μάτια του, τον αφήσαμε εκεί να μην κουνιέται».

«Είδαμε ότι ήταν εγκλωβισμένος, ήρθε η Πυροσβεστική και με ειδικά εργαλεία τον απεγκλώβισαν. Μόλις τον παρέλαβε το ασθενοφόρο διαπιστώσαμε ότι ήταν ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Φωτογραφίες με τον Άκη Τσελέντη στο κρεβάτι του πόνου ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο φίλος του και επίσης σεισμολόγος, Γεράσιμος Χουλιάρας. Σύμφωνα με άλλη ανάρτηση του γνωστού σεισμολόγου, ο Άκης Τσελέντης έχει υποστεί ελαφρύ κάταγμα στην πλάτη και έχει μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments