Μedia

Survivor διαρροή: Απίστευτη απόφαση για τον τελικό του παιχνιδιού

Survivor διαρροή: Απίστευτη απόφαση για τον τελικό του παιχνιδιού
Survivor διαρροή: Πλησιάζουμε στο τέλος του παιχνιδιού και η παραγωγή ετοιμάζει κάτι ανατρεπτικό.

Survivor διαρροή: Το reality επιβίωσης αναμένεται σε λίγο καιρό να φτάσει στο τέλος του και η παραγωγή του Survivor ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον τελικό. Το φετινό Survivor δεν θα έλεγε κανείς ότι είχε την επιτυχία που ανέμεναν οι υπεύθυνοι, ωστόσο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται μέχρι και την τελική στιγμή τρόπους για να ανεβάσει την τηλεθέαση. Όπως αναφέρει το “Έθνος”, η απόφαση για τον φετινό τελικό πάρθηκε και είναι η εξής: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν θα είναι ένας ο τελικός, αλλά δύο που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα.

Suvivor διαρροή: Δύο οι μεγάλοι νικητές

Σύμφωνα λοιπόν και με όσα ετοιμάζει η παραγωγή του reality επιβίωσης, οι νικητές του Survivor θα είναι δύο, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος. Αυτό θα συμβεί καθώς οι νικητές αναδεικνύονται από ψηφοφορία του κοινού. Ξεχωριστή, λοιπόν, θα είναι η ψηφοφορία σε Ελλάδα και Κύπρο και ξεχωριστή στην Τουρκία. Οι τεχνικές λεπτομέρειες του παράλληλου τελικού δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Survivor διαρροή: Μάχη απόψε για την ασυλία

Με προβάδισμα στη μάχη της Ασυλίας θα βρεθεί απόψε η Άσπρη ομάδα, ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει και το Συμβούλιο θα είναι συνταρακτικό! Θα υπάρξει και ένταση για ακόμη μία φορά στη Μαύρη ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments