Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στέλνει τον Μπότο στην Ευρώπη

ΑΕΚ: Στέλνει τον Μπότο στην Ευρώπη
Η ΑΕΚ δεν θέλει να "κάψει" τον Γιάννη - Φοίβο Μπότο και αναμένεται να τον δώσει δανεικό σε Ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν τονίσει από την πρώτη στιγμή που η ομάδα επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία ότι θα έπεφτε το βάρος στις ακαδημίες. Ωστόσο μόνο ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα. Αυτό προβλημάτισε έντονα τους “κιτρινόμαυρους” που προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές προκειμένου να βγουν παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που στον “δικέφαλο” ποντάρουν πολλά είναι ο Γιάννης Φοίβος Μπότος. Ο νεαρός έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, αλλά δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και τη νέα σεζόν. Στην Ένωση δεν θέλουν να έχουν μια νέα περίπτωση Γιούση και πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα.

ΑΕΚ: Στέλνει τον Μπότο μακριά

Σύμφωνα με το sportime οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να στείλουν τον Μπότο δανεικό σε ομάδα της Ευρώπης προκειμένου να επιστρέψει έτοιμος για να διεκδικήσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

“Αρκετά είναι τα ταλέντα που βρίσκονται στις ακαδημίες της ΑΕΚ, με τον Φοίβο Μπότο να είναι από αυτούς που ξεχωρίζουν και διαπρέπουν.Η «Ένωση» ωστόσο δεν θέλει να τον αφήσει στην αναμονή και να… καεί όπως έγινε με τον Γιούση και είναι έτοιμη να κάνει κάτι γι΄αυτό.

Ο νεαρός δύσκολα θα παίξει τώρα στην πρώτη ομάδα και έτσι η μόνη λύση που έχει απομείνει είναι αυτή του δανεισμού, προκειμένου να «ψηθεί» και να γυρίσει πιο έτοιμος.Ωστόσο η Ελλάδα δεν αποτελεί επιλογή για την ΑΕΚ και έτσι όπως τονίζεται στην έντυπη έκδοση του Sportime της Κυριακής και στη στήλη «Παρασκήνια», ήδη έχει αρχίσει το promotion σε ομάδες του εξωτερικού. Μένει να δούμε τελικά ποιος θα είναι ο προορισμός του 18χρονου χαφ, για τον οποίο υπάρχουν πάρα πολλές ελπίδες”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments