Αθλητισμός

Συνέλευση ΕΣΑΚΕ: Με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους

Συνέλευση ΕΣΑΚΕ: Με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους
Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αδερφοί Αγγελόπουλοι θα βρεθούν στην κρίσιμη σύσκεψη του ΕΣΑΚΕ σε λίγη ώρα.

Την παρουσία τους στη συνέλευση των ιδιοκτητών των ΚΑΕ της Basket League επιβεβαίωσαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από πλευράς Παναθηναϊκού και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος από πλευράς Ολυμπιακού. Η συνεδρίαση, που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ (14:30) είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του πρωταθλήματος και θα φανεί αν υπάρχει πεδίο συνεννόησης ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, αλλά ειδικότερα μεταξύ των «αιωνίων».

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο μπάσκετ. Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξή του στον «Real FM»:

«Περιμένω με αγωνία τη σημερινή συνέλευση του ΕΣΑΚΕ. Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Έχω εξαντλήσει κάθε περιθώριο με παρεμβάσεις και νουθετήσεις.

Έχουν γίνει πολλά λάθη και είναι δεδομένη η θέση μου ότι η Ομοσπονδία και ο κύριος Βασιλακόπουλος έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για να σταματήσει η κατάσταση. Δεν μπορώ να πω όμως ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δίκιο και αυτό κάνει το πρόβλημα πολύπλοκο.

Αν μία από τις δύο – τρεις μεγάλες ομάδες λείπουν από το πρωτάθλημα δεν συμφέρει κανέναν οικονομικά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί οι εκβιασμοί. Για να μπορέσουμε να βρούμε λύση θα πρέπει κάποιος να πάρει μια πρωτοβουλία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments