Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τόσα θα πάρει η Ένωση από την μεταγραφή του Γκιλμπέρτο Γκέκα

ΑΕΚ: Τόσα θα πάρει η Ένωση από την μεταγραφή του Γκιλμπέρτο Γκέκα
Η ΑΕΚ θα λάβει ένα χρηματικό πόσο σε περίπτωση που ο Γκιλμπέρτο Γκέκα πάρει μεταγραφή στη Μίλαν ή άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα.

Η ΑΕΚ προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να ρίξει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες της. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν δοθεί πολλά χρήματα για να ανεβεί το επίπεδο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στα χέρια τους μερικά μεγάλα ταλέντα στην Κ19 που τερμάτισε στη δεύτερη στη Super League.

Ωστόσο υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής της Κ17 που έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο. Αυτός είναι ο Γκιλμπέρτο Γκέκα που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μίλαν,αλλά και τις Λυών. Το “Sportime”αποκαλύπτει ποιο είναι το ποσό που θα λάβει η ΑΕΚ σε περίπτωση που ο νεαρός πάρει μεταγραφή σε Ευρωπαϊκή ομάδα.

ΑΕΚ: Τι θα εισπράξει από τον Γκέκα

“Ένας μικρός χαμός γίνεται με τον Γκιλμπέρτο Γκέγκα στην ΑΕΚ, ο οποίος φαίνεται ότι έχει προσελκύσει τον ενδιαφέρον, αρκετών ομάδων του εξωτερικού. Ο νεαρός στόπερ της «Ένωσης» που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, δεν θα περάσει πολύς καιρός για να βρεθεί σε άλλο πρωτάθλημα, πιο προηγμένο από το δικό μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», ο πιτσιρικάς, θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες στη Μίλαν και περιμένει – εν γνώσει Λυμπερόπουλου – πρόταση από Λιόν.

Το κακό με τον παίκτη στην ΑΕΚ, είναι πως δεν είναι δεμένος με συμβόλαιο και έτσι δεν δεσμεύεται από τίποτα, κάτι που δεν μπορεί να αποφέρει τα χρήματα που όλοι θα ήθελαν. Αν φύγει πάντως, ο «Δικέφαλος» θα εισπράξει περίπου 300.000 ευρώ που προβλέπονται για τα τροφεία”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments