Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Στην Αθήνα για Φορτούνη η Φενερμπαχτσέ”, λένε οι Τούρκοι

Ολυμπιακός: “Στην Αθήνα για Φορτούνη η Φενερμπαχτσέ”, λένε οι Τούρκοι
Τον παίκτη του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, έχει βάλει στο στόχαστρο η Φενερμπαχτσέ, με τα τουρκικά Μέσα να κάνουν λόγο για ταξίδι των ανθρώπων της στην Αθήνα για συζητήσεις. Ποια η φημολογούμενη προσφορά στον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον Κώστα Φορτούνη είναι γνωστό και υπαρκτό εδώ και καιρό. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει κάθε προσπάθεια της τουρκικής ομάδας να αποκτήσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, θέλοντας να ικανοποιηθεί πλήρως στον οικονομικό τομέα. Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν τη θέληση της Φενέρ να αποκτήσει τον παίκτη και ποντάρουν σε αυτήν. Γι’ αυτό και κατά το παρελθόν είχαν απορρίψει την πρόταση ύψους 7-8 εκατομμυρίων ευρώ, που τους είχε κατατεθεί.

Ωστόσο, φαίνεται πως η τούρκικη ομάδα συνεχίζει να επιμένει για την απόκτηση του. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Fanatik». Στο πρωτοσέλιδο του, το εν λόγω Μέσο κάνει λόγο για ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της Φενερμπαχτσέ, Νταμιέν Κομολί στην Αθήνα. Ο λόγος δεν ήταν οι συζητήσεις για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, όπως είχε γραφτεί στη γειτονική χώρα τη Δευτέρα, αλλά για αυτές που αφορούν τον Κώστα Φορτούνη. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 με τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν την επέκταση του. Μάλιστα, το θέμα αυτό δεν αποκλείεται να τελειώσει μέσα στον Μάιο.

«Χρυσώνει» τον Φορτούνη για να τον αποκτήσει η Φενέρ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πάντως, η πρόταση της Φενέρ στον Φορτούνη είναι αρκετά δελεαστική. Κι αυτό γιατί η τουρκική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Έλληνα άσο. Όσο για την αμοιβή του; Αυτή θα φτάνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως! Βέβαια, οι Τούρκοι αναφέρουν, πως αν τα «κίτρινα καναρίνια» επιθυμούν τον 26χρονο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, όμως, όπως αναφέρει η «Fanatik», η Φενέρ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός. Έτσι, αναζητά μια λύση για να επέλθει η συμφωνία με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος. Το σίγουρο είναι ότι η τουρκική ομάδα έχει αρχίσει τις εργασίες της στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι». Άλλωστε, αυτό το επιβεβαίωσε και ο προπονητής της, Ερσούν Γιανάλ, με δηλώσεις του πριν από μια εβδομάδα.

Πάντως, μέχρι στιγμής, τόσο ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, όσο και η Φενερμπαχτσέ, ούτε έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε κι έχουν διαψεύσει το δημοσίευμα. Μένει, λοιπόν, να φανεί τελικά τι μέλλει γενέσθαι με τον Κώστα Φορτούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments