Ελλάδα

Άντζυ Σαμίου: Απίστευτο tweet για τις διακοπές του Τσίπρα με τη θαλαμηγό

Άντζυ Σαμίου: Απίστευτο tweet για τις διακοπές του Τσίπρα με τη θαλαμηγό
Η Άντζυ Σαμίου έστειλε τη δική της απάντηση για το θέμα που προέκυψε μετά την αποκάλυψη των διακοπών του Αλέξη Τσίπρα σε θαλαμηγό.

Η Άντζυ Σαμίου τοποθετήθηκε με τη σειρά της σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με τις διακοπές του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη θαλαμηγό της Κατερίνας Παναγοπούλου. Σε αντίθεση με αρκετούς άλλους επώνυμους, οι οποίοι προχώρησαν σε κριτική κατά του πρωθυπουργού για την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου αναψυχής, η δημοφιλής τραγουδίστρια τάχθηκε υπέρ του. Μάλιστα, η ίδια κοινοποίησε την άποψή της με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Η Άντζυ Σαμίου εξαπέλυσε “βέλη” κατά της αντιπολίτευσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο κόσμος θέλει τον πρωθυπουργό “ξεκούραστο και ακμαίο”. Μάλιστα, συμπλήρωσε τον ισχυρισμό της αναφέροντας ότι οι μισοί Έλληνες πολίτες, αν είχαν τη δυνατότητα, θα ήθελαν να προσφέρουν ένα κότερο στον Αλέξη Τσίπρα για να ξεκουραστεί. Συγκεκριμένα, η Σαμίου έγραψε τα εξής στο “τιτίβισμά της”:

“Βρε κατακαημένοι ΝουΔουλοι, καταλάβετε το, η μισή Ελλάδα θα ήθελε αν είχε ένα κότερο να το δώσει στον Αλέξη για να ξεκουραστεί, γιατί κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη της! Δε μας χαλάει το που θα κάνει τις διακοπές του,τον θέλουμε ξεκούραστο και ακμαίο για να συνεχίσει έτσι!”. Η άποψή της έγινε viral στο Twitter, με αρκετούς ακόλουθούς της να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Φυσικά, υπήρχαν και οι αντίθετες απόψεις, οι οποίες κατατέθηκαν εξίσου στα σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά στην οποία η Άντζυ Σαμίου υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό και το ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τον λογαριασμό της στα social media. Η γνωστή τραγουδίστρια αναρτά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Παράλληλα, παρακολουθεί και κάνει retweet όλες τις αναρτήσεις των οπαδών και σχολιαστών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλές φορές καταφέρεται κατά στελεχών της αντιπολίτευσης. Για τον Αλέξη Τσίπρα πάντως έχει μόνο επαίνους. Σε σημείο να υποκλίνεται μπροστά του. Πριν από λίγους μήνες είχε προβεί σε ακόμη μια αποθεωτική ανάρτηση, αναφέροντας τα εξής:

«Υποκλίνομαι στον Πρωθυπουργό, τον Άνδρα, τον Ηγέτη, τον Άνθρωπο»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments