Τεχνολογία

Android Auto: Ανασχεδιασμός της πλατφόρμας με Dark Mode

Android Auto: Ανασχεδιασμός της πλατφόρμας με Dark Mode
Το Android Auto επανέρχεται με νέο σχεδιασμό και την επιλογή του Dark Mode.

Το Android Auto είναι η πλατφόρμα που λάνσαρε η Google για το αυτοκίνητο. Αυτό έγινε πριν από τέσσερα χρόνια και είχε ιδιαίτερη επιτυχία. Το γεγονός ότι η εφαρμογή λειτουργούσε καλά, οδήγησε τους ανθρώπους της εταιρίας να μη προχωρήσουν σε κάποια αλλαγή. Όλα αυτά μέχρι τώρα.

Μάλιστα, η Google αποκάλυψε ότι θα προχωρήσει στην ολική επανασχεδίαση της εφαρμογής και θα δώσει στους χρήστες την επιλογή του Dark Mode. Η “μαύρη” πλευρά του Android είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη. Την αρχή έκανε το Facebook και ακολούθησε το Viber. Όπως είπαμε και παραπάνω, η αλλαγή θα είναι μεγάλη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρει χρόνο μέχρι να δοθεί στη διάθεση του κοινού.

Android Auto: Νέο interface και dark mode

Το interface έχει αλλάξει για να βοηθά τους χρήστες να πλοηγηθούν πιο γρήγορα, να βλέπουν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες με μία ματιά και να απλοποιήσει διάφορες εργασίες κατά την οδήγηση. Μόλις ο οδηγός βάλει μπροστά το αυτοκίνητο του το Android Auto μπορεί να αναπαράγει μουσική και ταυτόχρονα να δείχνει κανονικά τους χάρτες και την πλοήγηση.

Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να χειρίζεται τις εφαρμογές και το τηλέφωνο από την ίδια οθόνη, ενώ θα υπάρχει και νέο notification center το οποίο θα προβάλλει τις κλήσεις και τα μηνύματα. Η ανανεωμένη εφαρμογή αναμένεται να δοθεί μέσα στο καλοκαίρι και θα είναι διαθέσιμη για περισσότερα από 500 αυτοκίνητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments